"ČULI SMO DA JE NEŠTO PUKLO..." Komšije opisale momenat kada je odjeknula eksplozija pa izbio požar na Rakovici (FOTO/VIDEO)

Novosti online

14. 07. 2024. u 21:23

VELIKI požar zahvatio je danas stan na petom spratu i krovnu konstrukciju stambene zgrade u ulici Pere Velimirovića, na Rakovici. Komšije navode da je eksplodirao klima uređaj.

ЧУЛИ СМО ДА ЈЕ НЕШТО ПУКЛО... Комшије описале моменат када је одјекнула експлозија па избио пожар на Раковици (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Alo

Naime, kako je potvrđeno za "Blic", dojava o požaru je primljena u 19.35 časova, dok je na licu mesta 26 vatrogasaca sa 6 vozila. Trenutno nema zvaničnih potvrda o tačnom uzroku buktinje.

- Pere Velimirovića, klima eksplodirala - navodi se ispod podeljenih fotografija, pod pretpostavkom očevidaca sa lica mesta.

Foto: Alo

- Pre pola sata smo čuli da je nešto puklo. Kažu da je od klime - rekla je žena koja živi u blizini zgrade gde je došlo do požara za Republiku.

U toku je evakuacija jedne zene koja je sama tražila da se evakuiše. Kako se saznaje, žena nije ugrožena, dok prema prvim informacijama nema povređenih lica.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FILIPO: Moramo da napustimo NATO