DRAMA KOD NIŠA: Muškarac ronio u jezeru pa nestao

Novosti online

14. 07. 2024. u 21:42

MUŠKARAC star 30 godina nestao je danas oko 14 časova dok je ronio u Krajkovačkom jezeru, kako navode očevici, u plitkim vodama nedaleko od obale.

ДРАМА КОД НИША: Мушкарац ронио у језеру па нестао

Foto: RRC

- Prišli su nam meštani i tražili pomoć u pronalaženju muškarca od 30 godina koji je nestao dok je ronio oko 14 časova u plitkim vodama nedaleko od obale. Nakon pola sata, pozvali smo policiju, koja je brzo stigla, ali uprkos satima pretrage, još uvek nema tragova njega - navodi se ispod fotografije Instagram stranice "serbialive_vesti".

Pripadnici policije su na terenu

U Policijskoj upravi u Nišu potvrdili su "Blicu" da su primili prijavu oko 16.10 časova da mladić nije izronio iz Krajkovačkog jezera.

- Pripadnici policije su na terenu i preduzimaju sve mere iz svoje nadležnosti - kazali su u PU u Nišu.

Krajkovačko jezero je veštačka akumulacija nastala 1986. godine izgradnjom brane na Krajkovačkoj reci, levoj pritoci Južne Morave. Jezero se nalazi na jugozapadnim padinama planine Mali Jastrebac, u njega se ulivaju Krajkovačka reka i Krivajski potok. Dugo je oko 1600 metara, široko oko 600 metara, a u sredini mu je dubina tridesetak metara. I pored stalnih upozorenja nadležnih da nije bezbedno za kupanje, omiljeno je mesto za spas od letnjih vrućina.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FILIPO: Moramo da napustimo NATO