LEKAR IZ KIKINDE TEŠKO POVREĐEN: Prevrnuo se automobilom sa dvoje saputnika

R. Š.

22. 07. 2024. u 22:34

Doktor opšte medicine S.K. (36) iz Kikinde zadobio je teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći u nedelju popodne i nalazi se na lečenju na Klinici za grudnu hirurgiju u Sremskoj Kamenici.

ЛЕКАР ИЗ КИКИНДЕ ТЕШКО ПОВРЕЂЕН: Преврнуо се аутомобилом са двоје сапутника

Foto: R. Šegrt

On je doživeo teške povrede grudnog koša kada se prevrnuo automobilom kojim je upravljao i u kojem je bilo još dvoje njegovih saputnika.

- Nakon inicijalnog zbrinjavanja, pregleda i potrebne dijagnostike u našoj ustanovi, on je iz naše prebačen na Kliniku za grudnu hirurgiju u Sremskoj Kamenici. I ostalih dvoje putnika iz automobila pregledano je u našoj ustanovi, oni nemaju teže povrede i nisu zadržani na lečenju – rečeno nam je u Opštoj bolnici u Kikindi.

Kako samo saznali u Policijskoj upravi u Kikindi doktor S.K. je u nedelju, oko 14 sati i 30 minuta, doživeo je saobraćajni nesreću vozeći automobil „nisan mikra“ nekategorisanim putem od sela Iđoš, na području Kikinde, ka području opštine Ada.

- Automobilom je upravljao 36-godišnji muškarac, s kojim su u vozilu bila još dva putnika, muškarac i žena, oboje od po 33 godine. Automobil je, iz nepoznatih razloga, sleteo s puta i prevrnuo se. Samo je vozač je zadobio teže povrede. Ženska osoba je čak uspela sama da izađe iz vozila koje se prevrnulo. Sve troje su prevezeni na pregled u Opštu bolnici u Kikindi – rečeno nam je u Policijskoj upravi u Kikindi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U NEVERICI Nova zabrana - ovi ruski špijuni i saboteri ne mogu na Olimpijske igre Pariz 2024!