KOMŠIJE ČULE UDARAC KADA JE BICIKLISTA POGINUO POD BAGEROM: Ispituju se detalji tragedije u Kikindi

Рада Шегрт
Rada Šegrt

23. 07. 2024. u 15:10

Okolnosti saobraćajne nesreće u Kikindu, u kojoj je danas pre podne bager na ulici usmrtio biciklistu, muškarca (78) iz tog grada, zasad, nisu poznate. Detalje ispituju pripadnici Osnovnog javnog tužilaštva u Kikindi i Saobraćajne policije.

КОМШИЈЕ ЧУЛЕ УДАРАЦ КАДА ЈЕ БИЦИКЛИСТА ПОГИНУО ПОД БАГЕРОМ: Испитују се детаљи трагедије у Кикинди

Foto: R. Šegrt

Stanari Suvačarske ulice u kojoj se, kod kućnog broja 42, dogodila nesreća, samo su čuli kada se dogodio sudar.

- Bio sam u kući i čuo sam neki udarac, a onda kao da je pukla guma. Možda je od bicikla, ne znam tačno. Kada sam izašao napolje video sam da je poginuo jedan čovek. Ništa drugo ne mogu da kažem. Ne znam kako se to tačno dogodilo – rekao je Duško Đaković, čija je kuća u blizini mesta događaja.

Foto: R. Šegrt

Uviđaj na mestu nesreće

Ni ostali stanari ove ulice ne znaju više detalja. Neki su čak pomisili da je stradalo dete, ali se ispostavilo da je poginuo muškarac (78) koji stanuje u blizini.

- U nesreć su učestvovali vozač bagera, star 28 godina iz Kikinde i biciklista od 78 godina, koji je u tom sudaru smrtno stradao na licu mesta. Bager i biciklista kretali su se u istom pravcu. Uviđaj na mestu nesreće obavili su pripadnici Osnovnog javnog tužilaštva i Saobraćajne policije. Kada budu poznate okolnosti, biće preduzete sve mere i podnete odgovarajuće prijave protiv vozača bagera – rečeno nam je u Policijskoj upravi u Kikindi.

Foto: R. Šegrt

Mesto događaja

Deo ulice u kojem se nesreća dogodila je pregledan, i sa jedne i sa druge strane kolovoza su porodične kuće. Stanari su se prethodnih dana navikli na građevinske mašine, jer se na toj lokaciji radi rekonstrukcija kolovoza. Uviđaj na mestu nesreće trajao je više sati, pa je saobraćaj bio zatvoren.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Šta donosi nova Samsung Galaxy Z serija uređaja?