MALOLETNO DETE I STARIJA ŽENA TEŠKO POVREĐENI: Detalji nesreće u Sevojnu

N. J.

26. 07. 2024. u 13:42

U DVA udesa jutros oko 7 časova u Sevojnu povređeno je sedam osoba: troje dece, troje odraslih i jedan policajac.

МАЛОЛЕТНО ДЕТЕ И СТАРИЈА ЖЕНА ТЕШКО ПОВРЕЂЕНИ: Детаљи несреће у Севојну

N. Mitrovic/FB

Dve osobe, maloletno dete istarija žena, zadobili su teške telesne povrede - koje na sreću, uprkos velikoj silini udara - nisu opasne po život.

U prvom udesu na magistrali kod Valjaonice bakra „Sevojno“ direktno su se sudarila dva automobila. U „suzukiju“ koji se kretao iz pravca Užica, za volanom bio italijanski državljanin N.L. sa suprugom i troje dece. Jedno dete zadobilo je teže telesne povrede.

U drugom vozilu koje se kretalo iz pravca Požege bila je I.R (51) iz Beograda sa svojom majkom M.P. (78) koja je takođe zadobila teške telesne povrede.

Desetak minuta kasnije, došlo je do sudara moticikla i automobila, u kome je učestvovao policijski službenik koji je obezbeđivao mesto prethodnog udesa. Povređeni policajac je sa lakšim telesnim povredama takođe zbrinut u Opštoj bolnici Užice.

- Prizor je bio zastrašujući: prednji delovi oba automobila sve do vetrobranskih stakala bili su potpuno smrskani, a povređeni su ležali i sedeli pored olupina. Jedan dečak koji bi mogao imati 11-12 godina je plakao, posekao se prilikom udara pa mu je lice bilo krvavo i ostao je bez mlečnih zuba, a ljudi koji su se tu zatekli su ga tešili – kaže jedan od očevidaca udesa, potresen prizorom koji je zatekao krenuvši na posao – Kada se vidi mesto nesreće i izgled olupina, prava je sreća što žrtava nije bilo.

Na mesto nesreće brzo su stigli hitna pomoć, policija i vatrogasci – spasioci koji su iz olupina izvukli povređene.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama posle obavljenog uviđaja, udes je izazvao vozač automobila sa italijanskim registracionim oznakama, ali će zvanične i potpune informacije biti poznate po okončanju istrage.

- Svih sedmoro povređenih zbrinuti su u našoj bolnici. Dve osobe, dete i starija žena, zadobili su teže povrede. Niko od povređenih nije životno ugrožen – rečeno je „Novostima“ u Opštoj bolnici Užice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVAKO SU RASLE PLATE U SRBIJI: Dobre vesti za građane o onom što nam sledi