POZNATO STANJE TROJE POVREĐENIH U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI NA BANSTOLU: Teškog, ali stabilnog opšteg stanja

Lj.P.

28. 07. 2024. u 13:41

DVA muškarca, starosti 32 i 37 godina i tridesetšestogodišnja žena, teško povređeni u saobraćajnoj nesreći u subotu uveče na Banstolu, kod skretanja za Čortanovce, teškog su, ali stabilnog opšteg stanja, rečeno je "Novostima" u Kliničkom centru Vojvodine.

ПОЗНАТО СТАЊЕ ТРОЈЕ ПОВРЕЂЕНИХ У САОБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ НА БАНСТОЛУ:  Тешког, али стабилног општег стања

Foto : KCV

- Pacijenti G.E. (1987), J.T. (1988) i A.K. (1992),  povređeni u saobraćajnoj nesreći, kolima  Službe hitne pomoći su dovezeni u Urgentni centar KCV.  Nakon inicijalnog pregleda i kompletne dijagnostike, zadržani su na bolničkom lečenju na Odeljenju urgentne hirurgije, teškog, ali stabilnog opšteg stanja - navode u PR službi Kliničkog centra Vojvodine.

Nesreća se na pomenutom putu dogodila u subotu  oko 21 sat, kada su se sudarila dva automobila, za koja saznajemo da su oba  beogradskih tablica.  Po prvom prioritetu, prema rečima dr Zorana Krulja, portparola  novosadskog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, intervenisale su dve urgenetne lekarske ekipe.

Posle zbrinjavanja na licu mesta dvojica muškaraca su, kako je rekao dr Krulj, u svesnom stanju sa  višestrukim politraumatskim povredama u svesnom stanju  prevezeni u Urgentni centar, kao i žena u hemodinamski nestabilnom stanju sa višestrukim politraumatskim povredama.

Saobraćaj je na ovoj deonici puta izvesno vreme bio u prekidu, a uviđaj su obavili nadležni tužilac i policija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRENOS, ĐOKOVIĆ - NADAL: Neviđen spektakl na Olimpijskim igrama!