VOZAČ U KAĆU I BICIKLISTA U VRBASU SA VIŠE OD DVA PROMILA ALKOHOLA: Za dan u Južnobačkom okrugu policija otkrila 444 prekršaja

Lj.P.

01. 08. 2024. u 12:20

Policijska uprava u Novom Sadu je, 31. jula, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 444 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

ВОЗАЧ У КАЋУ И БИЦИКЛИСТА У ВРБАСУ СА ВИШЕ ОД ДВА ПРОМИЛА АЛКОХОЛА: За дан у Јужнобачком округу полиција открила  444 прекршаја

Foto: S.M.Jovanović

Na ovom području, iz saobraćaja su isključena dva vozača i dva vozila, a zadržano je osam vozača. Četiri vozača zadržana su zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a po jedan zbog ponavljanja ili nastavljanja vršenja prekršaja, odnosno odlaska u inostranstvo.

Dvojica vozača zadržana zbog nasilničke vožnje, jer su vozili automobil u Kaću, odnosno bicikl u Vrbasu, sa više od dva promila alkohola u organizmu. zadržani vozači biće privedeni sudiji za prekršaje.

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodile su se četiri saobraćajne nesreće, u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede.

U istom periodu, na području Grada Novog Sada, dogodile su se tri saobraćajne nesreće, u kojima je jedna osoba teško povređena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone