OTKRIVENI ŠOKANTNI DETALJI NESREĆE U HRVATSKOJ: Srbin naleteo na pešake na auto-putu, sve stajalo cele noći

Novosti online

04. 08. 2024. u 15:26 >> 15:28

POTOM su u tela dvojice muškaraca odbačena na put udarila dva vozila nemačkih registracija.

ОТКРИВЕНИ ШОКАНТНИ ДЕТАЉИ НЕСРЕЋЕ У ХРВАТСКОЈ: Србин налетео на пешаке на ауто-путу, све стајало целе ноћи

Foto: Jutjub/Jutarnji list

Otkriveni su svi detalji nesreće zbog koje je noćas auto-put Zagreb Beograd bio blokiran za saobraćaj, a na stotine vozača zoru je dočekalo u koloni.

Nesreća se dogodila oko 23 sata, na auto-putu Bregana-Lipovac u smeru graničnog prelaza Bajakovo, u njoj su stradale dve osobe, a prema navodima policije, u nesreći je učestvovao i državljanin Srbije.

- Uviđajem je utvrđeno kako je do nesreće došlo kada su se dvojica muškaraca kao pešaci kretali južnom kolovoznom trakom autoputa A3, iako je na kolovozu auto-puta zabranjeno kretanje pešaka, a na njih je automobilom riječkih registracionih oznaka naleteo 50-godišnji državljanin Srbije- saopšteno je iz policije.

Potom su u tela dvojice muškaraca, odbačena na kolovoz, udarila dva vozila nemačkih oznaka kojima su upravljali 33-godišnjak i 38-godišnjakinja, nemački državljani, koja su se kretala iza automobila 50-godišnjaka.

- Dvojica pešaka smrtno su stradala, dok je 49-godišnja državljanka Srbije, putnica u automobilu riječkih registracijskih oznaka, lakše povređena - navodi se.

Od troje vozača uzeti su uzorci krvi i urina radi utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu, a od 50-godišnjaka je privremeno oduzeto vozilo radi veštačenja.

Tela stradalih prevezena su u Nacionalnu memorijalnu bolnicu „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru radi sprovođenja obdukcije i identifikacije.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: VOZ NALETEO NA AUTOMOBIL KOD LOZNICE: Teška saobraćajna nesreća

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo s kime košarkaši Srbije igraju u polufinalu Olimpijskih igara ako pobede Australiju!