OVO JE MLADIĆ KOJI JE SMRTNO STRADAO KOD BOGATIĆA: Potresne reči porodice kidaju dušu - "Spavaj, anđele moj lepi, zbogom" (FOTO)

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

07. 08. 2024. u 12:27

TEBE je sinoć motor odvezao u spokoj gde ćeš konačno pronaći mir, spavaj, anđele moj lepi - potresne su reči tetke Nikole B. koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Klenju kod Bogatića, juče oko 18 sati.

ОВО ЈЕ МЛАДИЋ КОЈИ ЈЕ СМРТНО СТРАДАО КОД БОГАТИЋА: Потресне речи породице кидају душу - Спавај, анђеле мој лепи, збогом (ФОТО)

Foto: Društvene mreže

Nikola je, iz za sada nepoznatog razloga, izgubio kontrolu nad motorom i podleteo pod traktorsku prikolicu.

- Nikola moj, tetkin nasledniče, motor nam je bio prva ljubav i za život celi. Gde sam ja stala, ti si produžio, mladosti i lepoto moja. Tebe je sinoć motor odvezao u spokoj gde ćeš konačno pronaći mir. Spavaj, anđele moj lepi, zbogom - napisala je na Fejsbuku Nikolina tetka uz njegove fotografije na motoru.

Nikola je bio obožavalac motora, što se može videti na društvenim mrežama gde je često kačio fotografije, a to su potvrdile i njegove komšije.

Velika tragedija za celo selo

"Bio je ljubitelj motora, često sam ga viđao. Sjajan momak, velika tragedija za naše malo mesto" kaže za "Blic" Nikolin komšija.

Nažalost, ljubav prema motorima pretvorila se u tragediju, u kojoj je Nikola izgubio život, a kako pričaju njegovi poznanici, iza njega je ostala malena ćerkica.

Ekipa hitne službe je pokušala reanimaciju, ali nisu uspeli da spasu život mladiću.

Po nalogu tužioca obaviće se obdukcija.

BONUS VIDEO: VOZ NALETEO NA AUTOMOBIL KOD LOZNICE Teška saobraćajna nesreća

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJČEŠĆE SRPSKO PREZIME: Nije ni Petrović ni Nikolić - poreklo će vas iznenaditi, a nosi ga oko 150.000 ljudi