DEČAK UPAO U KOLUBARU, SESTRA SKOČILA DA GA SPASE: Detalji tragedije kod Lajkovca

Novosti online

09. 08. 2024. u 13:48

DO velike tragedije na reci Kolubari došlo je juče u popodnevnim časovima, kada se u Lajkovcu, kod brane Jovića Vodenice, utopio četrnaestogodišnji dečak, a prema rečima komšija nastradalog deteta, njega je pokušala da spase mlađa sestra koju je voda takođe povukla u dubine.

ДЕЧАК УПАО У КОЛУБАРУ, СЕСТРА СКОЧИЛА ДА ГА СПАСЕ: Детаљи трагедије код Лајковца

Darko Dozet

- Dečak je bio u šetnji pored Kolubare sa sestrom, upao je u vodu, a nije znao da pliva. Međutim, nešto ga je očigledno povuklo na dno, reke umeju da budu izuzetno opasne. Čuli smo da je njegova mlađa sestra skočila za njim da ga spase, ali je i ona je počela da se davi - ispričala je jedna komšinica ove porodice.

Kako se saznaje, u tom momentu, jedan pecaroš je video da se brat i sestra dave, i pritekao im je u pomoć bez razmišljanja. Nažalost, dečaka nije uspeo da spase.

- Pecaroš je devojčicu uspeo da izvuče iz vode i čuli smo da je ona sada dobro. Dečaka su, nažalost, našli na dubini od oko četiri metra. Nije davao znake života kada su ga spasioci izvukli na obalu, a lekari iz lajkovačkog doma zdravlja mogli su samo da konstatuju smrt. Cela porodica je zavijena u crno, iz njihovog dvorišta se od juče čuje samo plač - rekla nam je sagovornica.

Meštani lajkovačkog naselja, u kom je dečak živeo sa porodicom, potreseni su nakon tragedije, kako kažu, na ovo kupalište često odlaze svi, a sada ih je zastrašila vest o nesreći koja se juče dogodila.

- Ovo je velika tragedija, svi smo potreseni kada smo čuli šta se dogodilo, često idemo tamo na kupanje, a sada se nešto ovako dogodilo, pogotovo što je stradao jedan dečak. Ko zna kako je njegovoj porodici i toj devojčici koja je doživela veliku traumu, gledajući kako joj se davi brat - dodaje ova komšinica.

(Kurir)

BONUS VIDEO: BAGER USMRTIO BICIKLISTU U KIKINDI: Tragedija se dogodila na ulici, uviđaj još u toku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo šta je Svetislav Pešić otkrio o orlovima posle meča Srbija - SAD u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu!