POGINUO VOZAČ AUTOMOBILA: Težak udes na Ibarskoj magistrali kod varošice Ušće

G. ĆIROVIĆ

10. 08. 2024. u 14:50

U teškom saobraćajnom udesu autobusa i putničkog automobila koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio oko 13 sati u mestu Bojanići na Ibarskoj magistrali, na deonici Kraljevo-Raška, nedaleko od varošice Ušće, jedna osoba je poginula, a jedna je zadobila teške povrede.

ПОГИНУО ВОЗАЧ АУТОМОБИЛА: Тежак удес на Ибарској магистрали код варошице Ушће

prov.arhiva

Kako saznajemo, udes se dogodio kada je iz nepoznsatog razloga došlo do direktnog sudara autobusa podgoričke i automobila niške registracije koji su se kretali iz suprotnih smerova.

Tom prilikom, od siline udarca vozač automobila je zadobio teške povrede zbog kojih je na mestu preminuo, dok je osoba koja se nalazila na mestu suvozača, sa takođe teškim povredama sanitetskim vozilom hitno transportovana u bolnicu u Novom Pazaru.

G.Šljivić (arhiva)

 

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj, veoma prometnoj magistralnoj deonici u višesatnom potpunom prekidu pa su se i iz pravca Kraljeva i iz pravca Raške formiirale dugačke kolone vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZATO IMAMO SIMPATIJE CELOG SVETA! Bojan Popović za Novosti o košarkašima Srbije i Amerike: Teško je prevariti običnog čoveka