JEDNA OSOBA POGINULA, A ŠEST POVREĐENO: Teška saobraćajna nesreća na putu Čurug – Žabalj

Lj.P.

10. 08. 2024. u 15:45

JEDNA OSOBA POGINULA, A ŠEST POVREĐENO: Teška saobraćajna nesreća na putu Čurug – žabalj

ЈЕДНА ОСОБА ПОГИНУЛА, А ШЕСТ ПОВРЕЂЕНО: Тешка саобраћајна несрећа на путу Чуруг – Жабаљ

FOTO:Lj.P.

Na licu mesta poginula je mlađa ženska osoba , dok su tri ženske osobe starosti 21, 35 i 50 godina povređene.

Prema prvim informacijama, nesreća se dogodila kada je devojka, vozeći iz pravca Čuruga prema Žablju, iz još neutvrđenih razloga prešla u suprotnu traku i sudarila se sa automobilom koji je dolazio iz suprotnog pravca.

Na mestu nesreće intervenisala je Hitna pomoć iz Žablja, koju su najpre o nesreći obavestili drugi učesnici u saobraćaju na toj deonici, a zatim i policija. Kako kažu, na licu mesta mogli su da konstatuju smrt mlađe ženske osobe, dok je šestoro povređenih prevezeno u Urgentni centar, odnosno Dečju bolnicu u Novom Sadu.

U Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine, kako je za „Novosti“ rekla dr Andrea Đuretić, portparol, u tu zdravstvenu ustanovu primljeno je dvoje dece, starosti godinu i po i tri godine.

- Mali pacijenti su primljeni na Odeljenje dečje hirurgije, sa težim povredama koje nisu opasne po život – rekla je dr Đuretić.

U Urgentni centar KCV, nešto posle 14 časova kolima Službe hitne pomoći dovežene su tri žebnske osobe povređene u saobraćajnoj nesreći. Dovežene su pacijentkinje T.D. (50), T.V. (35) i I F. (21).

- Nakon inicijalnog zvrinjavanja i kompletne dijagnostike, T.D. i T.V. su otpuštene na dalje kućno lečenje – navode u PR službi KCV. - Pacijentkinja I.F. zadržana je na hospitalnom lečenju, radi dalje opservacije i lečenja.

Policija je obavila uviđaj kako bi se utvrdile sve okolnosti ove nesreće. Pored policije i Hitne pomoći, intervenisali su i vatrogasci, koji su telo poginule izvlačili iz vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZATO IMAMO SIMPATIJE CELOG SVETA! Bojan Popović za Novosti o košarkašima Srbije i Amerike: Teško je prevariti običnog čoveka