SRBIN OTIŠAO NA MORE, PA PRONAĐEN MRTAV: Horor u Grčkoj

Novosti online

12. 08. 2024. u 13:28

TELO Srbina (44) pronađeno je u subotu, 10. avgusta, u jednom stanu na grčkom ostrvu Krf, gde je nedavno otišao na odmor.

СРБИН ОТИШАО НА МОРЕ, ПА ПРОНАЂЕН МРТАВ: Хорор у Грчкој

Foto: Printskrin/Jutjub/112 Rotterdam

Kako se saznaje, iako se prvobitno posumnjalo, nije u pitanju nasilna smrt, već je čovek preminuo nakon što je progutao pet paketića droge, a pretpostavlja se da je u pitanju kokain.

- Srbin je bio na odmoru na Krfu, iznajmio je stan 7. avgusta. Međutim, pronađen je mrtav u jednoj od prostorija. Policija je odmah izašla na lice mesta, a nakon uviđaja, telo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrt, s obzirom na to da na telu nije bilo vidljivih tragova nasilja - pišu grčki mediji.

Kako dalje navode, nakon urađene obdukcije, ispostavilo se da muškarac nije preminuo prirodnom smrću, već je progutao pet paketića supstance u prahu, bele boje, težine 83 grama, za koju se pretpostavlja da je u pitanju kokain.

Veštak takođe navodi da su u organizmu Srbina pronađeni i tragovi drugih psihoaktivnih supstanci.

- Plastična pakovanja nisu bila u potpunosti zatvorena kada ih je muškarac progutao, zbog čega su organi počeli da natiču, a takođe su doveli do toga da se pojavi i tečnost u plućima, nakon čega je nastupila smrt - rečeno je za medije, nakon čega se dodaje da je slučaj preuzelo Tužilaštvo za narkotike.

(Kurir)

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA U ŠOKU ZBOG SRBA! Mediji poručili Hrvati, dobro se držite za zid ili sjednite, a onda im saopštili ovo