MARIJE IZ MAJDANPEKA NEMA VEĆ 10 DANA, ANGAŽOVANI I PSI TRAGAČI: Nestala iz dvorišta porodične kuće, a boluje od demencije

Novosti online

13. 08. 2024. u 18:02

MARIJA Jovanović (76) iz Debelog Luga kod Majdanpeka, nestala je 3. avgusta, a njen nestanak objavio je i portal Nestali Srbija.

МАРИЈЕ ИЗ МАЈДАНПЕКА НЕМА ВЕЋ 10 ДАНА, АНГАЖОВАНИ И ПСИ ТРАГАЧИ: Нестала из дворишта породичне куће,  а болује од деменције

foto: Fejsbuk

Baka Marija je nestala iz dvorišta svoje porodične kuće, pretpostavlja se da je krenula putem prema Kučevu. Marija boluje od demencije i ovo je prvi put da se sama udalji od kuće.

Ovo je prvi put da je ona nestala. Njena unuka je primetila nestanak i sa suprugom i prijateljima odmah krenula u potragu. Dana kada je nestala, snimile su je kamere fabrike nameštaja koja se nalazi u blizini njene kuće kako ide u pravcu ka Kučevu. Imala je na sebi crnu suknju, prsluk, tamnu maramu na glavi i nosila je crnu torbu.

Porodica je angažovala tragača sa psom koji je njene tragove prepoznao sve do sela Bosiljkovac odakle se gubi svaki trag.

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju obavestite policiju, apeluju sa portala Nestali Srbija.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: POLICIJA KOPA ISPRED KUĆE GDE JE NESTALA DANKA: Snimak sa lica mesta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U NEVERICI: Evo šta je uradio Srbin koga je Fudbalski savez Rusije angažovao za važan posao