POGINUO PEŠAK: Teška saobraćajna nesreća u Vreocima kod Lazarevca

J.D.Lj.

16. 08. 2024. u 14:04

U VREOCIMA kod Lazarevca, u Ulici Dimitrija Diše Đurđevića, danas oko 10.50 časova, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo pešak (60).

ПОГИНУО ПЕШАК: Тешка саобраћајна несрећа у Вреоцима код Лазаревца

Foto: D. N.

Prema prvim informacijama iz istrage, čovek je nastradao jer je pretrčavao ulicu van pešačkog prelaza, kada je na njega naleteo vozač "BMV", star oko 30 godina i "pokosio" ga.

- Pešak je nakon udarca zadobio teške telesne povrede od kojih je preminuo na licu mesta - kaže jedan od očevidaca nezgode. - Policija i ekipa Hitna pomoć su brzo stigli na mesto nesreće, ali nažalost, lekari su samo mogli da konstatuju smrt pešaka.

Na lice mesta je na uviđaj izašao i tužilac lazarevačkog OJT, koje vodi istragu o ovom slučaju i koje će utvrditi sve detalje ove saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom.

Na društvenim mrežama juče, nekoliko minuta posle nezgode, mogli su se videti snimci, kao i pročitati razni komentari, od kojih u jednom stoji:

- Video sam iz lokala gde radim kako je pešak pretrčavao ulicu van zebre, iako je ona udaljena svega 15 metara odatle. Inače, čujem da je išao po platu. Tuga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GLOBALNI ENERGETSKI PEJZAŽ: Energija vetra i vetroparkovi u modernoj tehnologiji