"ČUVAJ SVOJE BAJKERE SA NEKOG BOLJEG MESTA": Prijatelji se opraštaju od nastradalog motocikliste iz Kraljeva

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

16. 08. 2024. u 18:33

BAJKER Ratko Pilipović zvani Raša (59) iz Kraljeva poginuo je juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Bosni i Hercegovini. Dugogodišnji iskusni bajker, prema rečima prijatelja, krenuo je na klupsko kampovanje na koje nažalost nije stigao. Neutešni i nemi od bila opraštaju se potresnim porukama od njega.

ЧУВАЈ СВОЈЕ БАЈКЕРЕ СА НЕКОГ БОЉЕГ МЕСТА: Пријатељи се опраштају од настрадалог мотоциклисте из Краљева

Foto: Društvene mreže

Nesreća se, podsetimo, dogodila u 10.15 časova u mestu Pazarić. U udesu su učestvovali motocikl i kombi. Od siline udarca motociklista iz Srbije je zadobio teške telesne povrede od kojih je preminuo na licu mesta. Uviđaj je trajao satima, a saobraćaj je bio obustavljen na ovog deonici.

- Tog dana Raša je krenuo na klupsko kampovanje moto kluba i sve se dogodilo u nekoliko sekundi. Svi smo ovu vest teško primili i želimo da izjavimo saučešće njegovoj porodici, a njemu da poručimo da ga nikad nećemo zaboraviti jer ćemo uvek voziti zajedno sa njim, on gore, a mi ovim našim drumovima - napisao je prijatelj nastradalog bajkera.

Takođe, opd nastradalog motocikliste oprostio se i kraljevački klub čiji je bio dugogodišnji član.

- Nažalost, Moto klub Kings Kraljevo tragično je izgubilo svog dragog člana, prijatelja i brata Ratka Pilipovića Rašu. Večna ti slava, čisti ti putevi nebeski i čuvaj svoje bajkere sa nekog boljeg mesta. Saučešće porodici i prijateljima. Informacije o mestu i vremenu sahrane naknadno ćemo objaviti - piše na objavi ovog moto kluba iz Kraljeva na Fejsbuku.

Pored ove objave nalaze se i dve crno bele fotografije poginuog bajkera, a ispod se mogu videti brojni komentari.

- Široki ti nebeski putevi. Poslednji krug si odvozao dragi naš prijatelju, živeo si za vožnju, a sad si otišao vozeći - samo je jedan od potresnih komentara koji se mogu videti ispod objave.

Pa da podsetimo, Pilipović je poginuo navodno, tokom preticanja kolone. Prošao je automobil ispred sebe, a do kontakta je došlo kada se zakucao u kombi koji je bio ispred automobila. Naime, kombi je krenuo da skeće levo, a bajker nije video ili nije mogao da ga izbegne pa se direktno zakucao u kombi. Od siline udarca motor se odbio i skrenuo sa glavnog puta, a zatim se zakucao u drvo.

(Kurir)

BONUS VIDEO: Uhapšena četvorka koja je planirala napad na policiju na protestu u Beogradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRIVREDA SE SVE VIŠE OKREĆE VEŠTAČKOJ INTELIGENCIJI: INNO-VERSE odlična platforma za bolje poslovanje