LUKAVICA ZAVIJENA U CRNO POSLE STRAVIČNE NESREĆE: Oglasila se prabaka nastradalih mališana, od bola jedva izustila samo par reči

Novosti online

20. 08. 2024. u 20:09

U porodičnoj kući Milan D. kome su u saobraćajnoj nesreći stradali sin i ćerka šok i neverica.

ЛУКАВИЦА ЗАВИЈЕНА У ЦРНО ПОСЛЕ СТРАВИЧНЕ НЕСРЕЋЕ: Огласила се прабака настрадалих малишана, од бола једва изустила само пар речи

Foto: Društvene mreže

Porodica, prijatelji, komšije izjavljuju saučešće, tuga i bol zavladali su Lukavicom, koja je od juče zavijena u crno.

Objavljena je čitulja sa slikama brata i sestre kojom se neutešna porodica oprašata od njih. M.D. (12) i M.D. (14), koji su u ponedeljak stradali u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Lazarevcu, kada je voz udario u taksi u kojem su bili sa svojim ocem, biće sahranjeni u četvrtak, 22. avgusta, na groblju u Lukavici.

"Anđeli mali; Muko moja kome da te pričam; Ovo je mnogo tužno; Neka ih anđeli čuvaju, Iskreno saučešće...", samo su neki od potresnih komentara koji se nižu ispod čitulje objavljene na društvenim mrežama.

Foto Društvene mreže

"Milan je nikako, vrišti i plače"

- Milan je nikako. Nije fizički povređen. Jeste ugruvan, ali je vadio decu iz kola u koja je udario voz. M. je ispao iz auta, on ga je uzeo. Sinoć je došao sav krvav, vrišti i plače... - priča za "Blic" dečakova i devojčicina prabaka.

U nesreći je poginuo i taksista Milan L.

- Pitam ga, Milane sine, šta radiš, kaže došao sam da ispratim moju decu - dodaje baka.

Foto društvene mreže

Taksista Milan L. vozio je "audi" u koji je udario voz, nakon što, kako je utvrđeno na snimcima sa sigurnosnih kamera na pružnom prelazu u Lazarevcu, nije stao na crveno svetlo.

Taksista i dvoje dece stradali su na mestu, dok je otac lakše povređen. Kako se može čuti na terenu, voz je udario u taksi vozilo koje je unajmio otac mališana kako bi stigli kući.

U minutima nakon nesreće koja se juče u popodnevnim časovima dogodila na pružnom prelazu u mestu Petka kod Lazarevca, meštani su zaćutali posle silovitog udarca koji je odjeknuo ovim predelima, i prilaskom do mesta tragedije, zatekli su, kako kažu, prizor koji se ne zaboravlja!

- Odjeknulo je kao bomba, udarac je bio toliko jak da smo se svi zaprepastili. Prekrstila sam se nekoliko puta i molila Boga da nema stradalih. Pre dva meseca su na istom mestu doživeli nesreću otac i sin, ali voz ih je samo gurnuo sa puta i na sreću preživeli su, a sada ovolika tragedija - priča meštanka, inače očevidac nesreće i dodaje:

- Ono što sam videla proganjaće me ko zna koliko.

BONUS VIDEO: Svedočenje komšije poginulog mladića Milana koji je spasio decu iz jezera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JANIK SINER DVAPUT PAO NA DOPING TESTU, A DOZVOLJENO MU DA IGRA! Skandal kakav tenis ne pamti! Ovo je nečuveno!