PRONAĐENO TELO BEBE: Velika tragedija kod LJubovije - deseta žrtva prevrtanja čamca

Novosti online

22. 08. 2024. u 17:16

MINISTAR unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pretragom Drine na području Ljubovije gde se prevrnuo čamac sa iregularnim migrantima pronašli i telo bebe, dok je policija Republike Srpske iz Drine izvukla telo još jedne muške osobe.

ПРОНАЂЕНО ТЕЛО БЕБЕ: Велика трагедија код Љубовије - десета жртва превртања чамца

Foto: Shutterstock/Ilustracija

- Pretragom terena koja intenzivno traje od noćas, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su danas oko 15.30 časova, u mestu Lonjin nizvodno niz Drinu, u blizini obale, beživotno telo bebe starosti oko devet meseci. Ona je, na žalost, i deseta žrtva prevrtanja čamca sa iregularnim migrantima koji su iz Srbije pokušali da pređu ovu reku između mesta Drlače kod Ljubovije i Orlice u opštini Zvornik.

Beba je bila sa majkom čije je telo ranije danas izvučeno iz reke. 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije do sada su izvukli tela šest muškaraca, žene i bebe, dok su pripadnici policije Republike Srpske pronašli tela dva muškarca. 

Pretraga se i dalje nastavlja - izjavio je ministar Dačić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

METEOROLOŠKI sajt "Severe Weather Europe" (SWE) nedavno je pisao kako se nešto čudno dešava sa polarnim vrtlogom, a promene koje se na njemu dešavaju uticaće na predstojeću zimu u Srbiji. Po tome, zima bi na Balkanu, pa tako i u Srbiji, trebala da bude slaba. Međutim, sa druge strane, naši meteorolozi imaju različita predviđanja za zimski period, pa tako jedan naš profesor smatra da ćemo ove zime imati puno snega i da će zima biti hladnija nego za poslednjih 10 godina!

22. 08. 2024. u 09:01

Komentari (0)

HRVATSKA GLEDA I NE VERUJE: Sin poznatog hrvatskog košarkaša odabrao da igra za Srbiju!