NAKON TRAGEDIJE U NOVOM SADU HITNO SE OGLASIO DAČIĆ: Intenzivno se radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog tragičnog događaja

Z. Uskoković

23. 08. 2024. u 08:12

POTPREDSEDNIK Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je u požaru u Novom Sadu tragično nastradalo šest osoba, među kojima i četvoro dece.

НАКОН ТРАГЕДИЈЕ У НОВОМ САДУ ХИТНО СЕ ОГЛАСИО ДАЧИЋ: Интензивно се ради на утврђивању свих околности овог трагичног догађаја

Foto Tanjug

- U požaru, koji je jutros, oko 3 sata, izbio na kući, u Ulici Đorđa Dere, smrtno je stradalo šest osoba, među kojima i četvoro dece, uzrasta od dve do sedam godina. 

Pretpostavlja se da je reč o članovima porodice koja je živela na toj adresi, D. A. (29), M. S.(23), E. A. (7), S. S. (5), D. A. (4) i L. A. (2).

Pripadnici Uprave za vanredne situacije, devet vatrogasaca sa dva vozila, ugasili su požar, a policija i javni tužilac obavili su uviđaj lica mesta. 

Sumnja se da je požar izazvao skuter koji je bio priključen na elektromrežu. 

- Tela nastradalih preneta su u Centar za sudsku medicinu, radi obdukcije, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti ovog tragičnog događaja - rekao je ministar.

BONUS VIDEO: NA VRAČARU IZBIO POŽAR: Na uglu ulica Krunske i Smiljemićeve zapalio se krov

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Uštedite do 500 evra na vašem sledećem putovanju uz Kontiki!