MACOLOM PROBIJALI ZID: Na sve načine pokušavali da spasu porodicu iz plamena - novi detalji nezapamćene tragedije u Novom Sadu (FOTO)

Lj. P.

23. 08. 2024. u 08:13

U POŽARU u novosadskom naselju Salajka, na uglu ulica Đorđa Dere i Davida Rackovića, stradala je cela porodice, četvoro dece od dve, četiri, pet i sedam godina i njihovi roditelji.

МАЦОЛОМ ПРОБИЈАЛИ ЗИД: На све начине покушавали да спасу породицу из пламена - нови детаљи незапамћене трагедије у Новом Саду (ФОТО)

Foto: Lj. P.

Otac nastradale žene, koji živi odmah pored, deli ih samo zid, čuo je zapomaganje, istrčali su napolje, razvalili su vrata, ali nisu uspeli, vatra je bila velika.

Pokušali i sa druge strane da probiju zid kako bi spasli najmilije, ali nažalost, nisu u tome uspeli.

Sekirom i macolom su pokušavali da probiju zid kako bi porodicu izbavili iz plamena, ali nažalost, šestočlanoj porodici nije bilo spasa.

Jedan od komšija koji je pritrčao da pomogne kaže da su se svi u toj prostoriji i roditelji i deca sabili u jedan ćošak nevelike prostorije, ali da zbog velikog plamena oni nisu mogli da izađu, niti da im se priđe i da su se četvoro dece i njihovi roditelji ugušili.

S. S., brat nastradale žene koji živi pored u kući, kaže za ''Novosti'' da su svi spavali, kada su čuli da gori, istrčali su napolje, ali vatra je već jako gorela i nisu mogli ništa da učine.

Kako saznajemo, sumnja se da se zapalila baterija električnog bicikla, koji je bio na punjaču, što je dovelo do stravičnog požara u kome je život izgubila cela porodica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Direktan let iz Srbije do najlepše plaže Mediterana – iskoristite SEPTEMBARSKI LAST MINUTE , popust do 390 eur!