TELO KIKINĐANINA (69) PRONAĐENO NA PUTU: Misterija kako je umro

R. Š.

24. 08. 2024. u 13:07

Na putu između Kikinde i Novog Miloševa, u opštini Novi Bečej, vozači su u petak uveče primetili beživotno telo muškarca i to odmah prijavili policiji. Kako samo saznali u Policijskoj upravi, uviđajem je ustanovljeno da je muškarac iz Kikinde i da ima 69 godina, a život je izgubio pod još nerazjašnjenim okolnostima.

ТЕЛО КИКИНЂАНИНА (69) ПРОНАЂЕНО НА ПУТУ: Мистерија како је умро

Foto: M. Anđela/Profimedia/Ilustracija

Ne zna se da li je smrtno stradao u saobraćajnoj nesreći ili je umro prirodnim putem, pa je u pitanju tzv. zadesna smrt.

- Policiji je nesreća prijavljeno oko 20 sati i 45 minuta. Identifikovano je da se radi u muškarcu iz Kikinde, od 69 godina, ali nije poznato pod kakvim okolostima je smrtno stradao. Uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije, jer je po naredbi nadležnog tužilaštva, koje je domah obavešteno, telo poslato u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad. Pored tela muškarca nije bilo bicikla, motocikla niti bilo kakvog drugog prevoznog sredstva, što ukazuje da je, verovatno, bio pešak – rečeno nam je u Policijskoj upravi u Kikindi.

Druge okolnosti ove nesreće , za sada, nisu saopšteni. Nema ni zvanične informacije otkud Kikinđani (69) u tom trenutku na tom putu, mada ima nagađanja da čovek, možda, živi na nekom salašu na potezu od fabrike MSK do lokacije za ribolov poznate pod imenom Peskara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA PREDLOG ORBANA: Vučić dobio najviše mađarsko priznanje