NIJE NI SLUTILA KAKVA IH TRAGEDIJA ČEKA: Poslednja objava Maje koja je sa porodicom izgorela u jezivom požaru tera suze na oči

Novosti online

24. 08. 2024. u 12:42

MAJKA Maja S. (23) koja je sa suprugom Danijelom A. (29) i njihovo četvoro dece starosti 2, 4, 5 i 7 stardala u požaru u Novom Sadu 23. avgusta, pre tri meseca podelila je na Fejsbuku fotografiju sa dečicom uz dirljivu poruku.

НИЈЕ НИ СЛУТИЛА КАКВА ИХ ТРАГЕДИЈА ЧЕКА: Последња објава Маје која је са породицом изгорела у језивом пожару тера сузе на очи

Foto: Društvene mreže

To je i njena poslednja objava.

Ne sluteći šta će ih snaći, majka Maja S je na svom Fejsbuk profilu 11. maja ove godine podelila kolaž napravljen od porodičnih fotografija uz opis "Moja deca moje su bogastvo, za vas majka daje zivot ".

Dečica sa osimesima bezbrižno su pozirala objektivu.

Podsetimo, šestočlana porodica stradala je u požaru koji je izbio u noći između 22. i 23. avgusta u Novom Sadu u njihovoj prodičnoj kući.

Katastrofu je izazvao skuter koji je bio priključen na punjenje u njihovoj kući u Ulici Đorđa Dere.  Kuća je imala samo jedan prozor koji se naslanjao na zid groblja zbog čega ga nije bilo moguće otvoriti.

Ujak (18) i komšije pokušali su na sve načine da spasu porodicu, ali nažalost, ovim mladim životima nije bilo spasa, preneo je Telegraf.

Ova tragedija potresla je celu Srbiju, a u Novom Sadu proglašena je trodnevna žalost.

Inače, poziv upomoć za šestočlanu porodicu koja je gorela u naselju Salajka, novosadskim vatrogascima-spasiocima stigao je u 2.43 časova, na broj 193, razgovor je trajao 52 sekunde.

BONUS VIDEO: TRI VATROGASCA SE NAGUTALA DIMA: Nove informacije iz Leskovca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA PREDLOG ORBANA: Vučić dobio najviše mađarsko priznanje