POČIVAĆE U ISTOJ GROBNICI: Četvoro mališana i njihovi roditelji nastradali u požaru u Novom Sadu, biće sahranjeni u ponedeljak u Đurđevu

Lj.P.

24. 08. 2024. u 14:09

ČETVORO mališana i njihovi roditelji, tragično nastradali u požaru u petak rano ujutru u Ulici Đorđa dere u novosadskom naselju Salajka, biće sahranjeni u ponedeljak, u 14 časova na mesnom groblju u Đurđevu.

ПОЧИВАЋЕ У ИСТОЈ ГРОБНИЦИ: Четворо малишана и њихови родитељи настрадали у пожару у Новом Саду, биће сахрањени у понедељак у Ђурђеву

FOTO:Lj.P.

Iako su  pre nešto više od godinu dana otišli iz Đurđeva i doselili se u Novi Sad, majka Maja S. (23), otac Danijel A. ((29) i njihova deca D.A. (7), S.S. (5), D.A. (4) i L.A. (2), počivaće u Đurđevu. U tom mestu je, kako saznajemo, obezbeđena  zidana zajednička grobnica u kojoj će počivati tragično nastradali mališani i njihovi roditelji.

Troškove sahrane šestočlane porodice će, kako je  juče najavljeno snosiće opština Žabalj, na čijoj teritoriji su živeli, dok će Grad Novi Sad porodici uputiti interventnu finansijsku pomoć. 

Tragičan požar u Ulici Đorđa dera bb, buknuo je oko 2.30 sati u petak ujutru, a sumnja se da se plamen pojavio zbog punjača za bateriju električnog skutera. Uprkos pokušajima  oca i brata nesrećnne žene, majke četvoro dece da im pomognu, nažalost nisu uspeli u tome. 

Otac nastradale majke, koji sa suprugom  i sinom živi odmah pored, deli ih samo zid od blokova, istrčali su napolje, razvalili su vrata, ali  od plamena nisu uspeli da dođu do njih.

Jedan od komšija je  ispričao da su otišli sa druge strane, i macolom i sekirom pokušali da razbiju zid i da ih kroz taj otvor oslobode i izbave iz plamena, ali ni u tome nisu uspeli.

Uprkos i brzoj intervenciji vatrogasaca-spasilaca koji su na mestu nesreće bili za pet minuta, nisu uspeli da spasu porodicu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

STIGAO NOVI JUSEIN BOLT! Ima 16 godina i upravo je zapanjio ceo svet kako trči na 100 metara (VIDEO)