POVREĐENO ŠEST OSOBA: Udes autobusa i dva automobila u Tavniku na Ibarskoj magistrali kod Kraljeva

G. ĆIROVIĆ

25. 08. 2024. u 00:08

U saobraćajnom udesu dva putnička automobila i autobusa koji se, pod još neutvrđenim okolnostima, dogodio u subotu, oko 22.30, u mestu Tavnik na Ibarskoj magistrali, nedaleko od Kraljeva, srećom niko nije nastradao, a preme nezvaničnim informacijama jedna osoba zadobila je teže, a pet lakše povrede.

ПОВРЕЂЕНО ШЕСТ ОСОБА: Удес аутобуса и два аутомобила у Тавнику на Ибарској магистрали код Краљева

G.Šljivić

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je „mercedes“, inostranih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Čačka ka Kraljevu, najverovatnije prilikom preticanja udario u „opel“, čačanske registracije, koji je dolazio iz suprotnog pravca i potom se odbio se i udario u autobus, novopazarske registracije, koji se kretao prema Kraljevu i od siline udarca završio u kanalu kraj desne strane puta.

G.Šljivić

 

Tom prilikom, povređeni su vozači oba putnička vozila i četvoro putnika koji su ubrzo, sa dva sanitestska vozila, transportovani u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gde su medicinski zbrinuti.

G.Šljivić

 

Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj je na ovoj veoma prometnoj magistralnoj deonici privremeno bio obustavljen, a više okolnosti pod kojima se sudar dogodio biće poznato naon što nadležne službe obave svoj deo posla.

G.Šljivić

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

STIGAO NOVI JUSEIN BOLT! Ima 16 godina i upravo je zapanjio ceo svet kako trči na 100 metara (VIDEO)