SAHRANJENA PREMINULA DEVOJČICE IZ PORODICE FERHATOVIĆ: Saobraćajka odnela i četvrtu žrtvu

S. J. M.

26. 08. 2024. u 13:56

DRUGA ćerka L. F. iz novopazarske porodice Ferhatović, koja je 9. avgusta imala tešku saobraćajnu nesreću na magistralnom putu Sjenica - Nova Varoš, sahranjena je na groblju u selu Murovce, gde su joj pre 15 dana već sahranjeni otac Hasredin i mlađa sestra T. F. Ova devojčica se teško povređena u kragujevačkoj bolnici borila dve nedelje za život, ali je u subotu ujutru preminula.

САХРАЊЕНА ПРЕМИНУЛА ДЕВОЈЧИЦЕ ИЗ ПОРОДИЦЕ ФЕРХАТОВИЋ: Саобраћајка однела и четврту жртву

Foto: Društvene mreže

U Novom Pazaru juče je bio proglašen i dan žalosti zbog stradanja ove porodice u nesreći, jer je od šest njenih članova troje poginulo. Otac Hasredin Ferhatović (42) poginuo je odmah na licu mesta, trogodišnja devojčica T. F. je prevezena u bolnicu, gde je brzo preminula i oni su sahranjeni 10. avgusta. Majka Amela Ferhatović se sa teškim prelomima nogu nalazi na ortopediji u Kliničkom centru u Kragujevcu, dok je sin N. F. zadobio lakše povrede. Najstarija ćerka D. F. nije tada 9. avgusta bila sa njima u automobilu, kada su se Ferhatovići vraćali iz Sarajeva i kada je na njih uveče na putu vozeći "mercedes" direktno naleteo Dženan Korać. On je preticao kolonu vozila i na kraju i sam tada poginuo.

Bliža rodbina i prijatelji nadali su se da će se povređena devojčica L. F. izvući, ali krvarenje u mozgu nije joj dalo šansu. Tako je i treća umrlica okačena na kapiju porodične kuće Ferhatovića.

- Do juče nam dolaziše ljudi i znani i neznani, hvala im... Od danas će nam opet dolaziti, sa suzama u očima i rečima utehe... Dođe mi da vrisnem, da ih rasteram ali nemam više snage ni za to, trpim zagrljaje i stisak toplih ruku da ne bi bol postao mračno ludilo. Hvala im što su tu, sa nama - napisao je rođak Ferhatovića, opraštajući se od preminulih.

BONUS VIDEO: KUĆA GORI, DECA SU UNUTRA, MOLIM VAS  - Jeziv snimak prijave požara u Novom Sadu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Uštedite do 500 evra na vašem sledećem putovanju uz Kontiki!