"OPROSTI MI ŠTO NE MOGU DA SE OPROSTIM OD TEBE": Potresne reči ćerke nastradalog funkcionera kidaju dušu (FOTO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

26. 08. 2024. u 12:42

NOĆAS je u saobraćajnoj nesreći poginuo zamenik predsednika opštine Knjaževac Mišel Nikolić (52) kada je ’’reno’’ kojim je upravljao sleteo sa puta, udario u banderu i drvo. Od tragično nastradalog Nikolića preko društvenih mreža opraštaju se rođaci, prijatelji, kolege, komšije...

ОПРОСТИ МИ ШТО НЕ МОГУ ДА СЕ ОПРОСТИМ ОД ТЕБЕ: Потресне речи ћерке настрадалог функционера кидају душу (ФОТО)

Foto: Društvene mreže

Njegova ćerka Milica napisala je oproštajne reči koje kidaju dušu.

- Ljubavi moja jedina, dogovor nije bio ovakav. Trebalo je kako si me ispratio tako i da me dočekaš na aerodromu, nasmejan, raširenih ruku, ponosan. A znam da jesi ponosan! Kao što sam i ja uvek bila i biću ponosna na tebe! Na ono što jesi i na onome što si bio svima nama! Oprosti mi što ne mogu da se oprostim od tebe, ali ja sa tobom i od tebe nikad neću moći da se oprostim! Moj broju jedan, idolu, moja debelice, moja ljubavi! Voli te tvoja kopija i biće sve onako kako smo se dogovorili! Neka ti Bog podari carstvo nebesko! A ti ćeš kroz nas svoju decu, porodicu i prijatelje večno da živiš! Voli te tvoja ćera, ćale moj dobri, zauvek! – napisala je Milica Nikolić na FB profilu svog pokojnog oca, a ispod teksta stavila njihovu zajedničku sliku.

Foto: Društvene mreže

 

Mišel je bio sam u vozilu. Bio je u Minićevu, koje je 15-ak kilometara udaljeno od Knjaževca. Bio je na veselju, proslavi rođenja unučeta svog prijatelja, predsednika mesne zajednice. Poginuo je nadomak Knjaževca, u blizini sela Donje Zuniče.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVENO ŠTA SU RUSI GAĐALI U UKRAJINI: Više mrtvih i povređenih u masovnom napadu raketama i dronovima (FOTO/VIDEO)