SAHRANA U ČETVRTAK: Tragično nastradali B.T. (15) iz Bečeja, počivaće na pravoslavnom groblju u rodnom mesti

Lj.P.

28. 08. 2024. u 21:06

PETNAESTOGODIŠNjI B.T. tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći u noći između ponedeljka i utorka u Bečeju, biće sahranjen, u četvrtak, 29. avgusta u 12 sati na pravoslavnom groblju u rodnom gradu.

САХРАНА У ЧЕТВРТАК: Трагично настрадали Б.Т. (15) из Бечеја, почиваће на  православном гробљу у родном мести

Foto: B. Grujić

Tinejdžer je poginuo u saobraćajnoj nesreći U Pionirskoj ulici u Bečeju, u utorak desetak minuta pre jedan sat.  On i trinaestogodišnji njegov drug i sugrađanin, koji će za nekoliko meseci napuniti 14 godina, te večeri su u jednoj ulici ugledali "nisan" u čijoj  se kontakt bravi nalazio ključ. Trinaestogodišnjak je seo za volan i vozio, dok je B.T. kako saznajemo, išao ispred njega i telefonom snimao, kako bi, petpostavlja se, snimak postavio na društvene mreže.

U jednom trenutku trinaestogodišnjak je izgubio kontrolu nad vozilom i udario B.T. koji je pao pod kola, i vukao ga je desteka metara.

Trinaestogodišnjak je zaustavio vozilo, pokušao da ga pomeri i pomogne povređenom drugu, a pošto u tome nije uspeo, odatle je pobegao.

Čovek koji je tuda nešto kasnije prolazio, stao je da proveri šta se dešava, jer je vozilo bilo delimično na kolovozu, i tada je video da ispod kola neko nepomično leži i pozvao je policiju.

Uz pomoć vatrogasaca, automobil je pomeren, i izvučeno je beživotno telo B.T.

Policija je ubrzo pronašla trinaestogodišnjaka.

Povodom ove nesreće, iz Višeg javnog tužilaštva u Zreanjninu, za „Novosti“ su rekli da ne može biti pokrenut postupak protiv trinaestogodišnjaka, jer nije navršio 14 godina.

- Nadležni organi i institucije su uključeni u cilju preduzimanja mera i radnji iz svoje nadležnosti, kao i radi i eventualnih lekarskih pregleda i utvrđivanja okolnosti nastalog događaja – navodi se u saopštenju VJT u Zrenjaninu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

URSULU FON DER LAJEN ČEKA PAKAO U EU: Ona još nije ništa videla