OVO JE MOTOCIKLISTA KOJI JE POGINUO U NIŠU: U sudaru sa automobilom zadobio smrtonosne povrede, preminuo u bolnici (FOTO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

30. 08. 2024. u 13:56

MOTOCIKLISTA Ilija Stanojević (21) iz Niša poginuo je u stravičnom udesu koji se dogodio u ponedeljak uveče u tom gradu, kada se sudario sa automobilom marke "pežo".

ОВО ЈЕ МОТОЦИКЛИСТА КОЈИ ЈЕ ПОГИНУО У НИШУ: У судару са аутомобилом задобио смртоносне повреде, преминуо у болници (ФОТО)

Foto: Instagram printskrin/društvene mreže

Nesreća se dogodila u ponedeljak, oko 20 sati, u niškom naselju Malošište. Od siline udarca Stanojević je zadobio teške telesne povrede od kojih je preminuo dan kasnije, tačnije 27. avgusta, u niškom Kliničkom centru.

- Sumnja se da je do nesreće došlo kada je automobil marke "pežo" isekao motociklistu nakon što se sa sporednog puta uključio na magistralni put. Motociklista nije išao brzo, ali kada je došlo do bočnog sudara sleteo je sa dvotočkaša i pao na asfalt - kaže sagovornik za medije i dodaje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Nepomično je ležao nasred kolovoza. Očevici su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć koja je brzo došla na mesto nesreće. Motociklista je sanitetom prevezen u Klinički centar Niš, ali je i pored svih napora lekara podlegao povredama. Telo je potom prevezeno na obdukciju.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove nesreće, vozač "pežoa" biće ispitan i on je alkotestiran. Vozilo i motor poslati su na vanredni tehnički pregled. Nesrećni mladić sahranjen je juče na groblju u niškom naselju Malošište.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ RAZBESNEO AMERE: Oglasio se i dežurni novakomrzac