"SEDEO NA KLUPI I PRIČAO SA STARIJIM MUŠKARCEM" : Očevici kobnog dana ugledali Milana iz Niša, blizu mesta nestanka našli 2 predmeta

Novosti online

01. 09. 2024. u 20:28

MILAN Đorđević (41), farmaceut iz Niša, nestao je 10. juna na Suvoj planini i punih dva i po meseca njegova porodica ne zna šta mu se kobnog dana desilo i gde se on nalazi.

СЕДЕО НА КЛУПИ И ПРИЧАО СА СТАРИЈИМ МУШКАРЦЕМ : Очевици кобног дана угледали Милана из Ниша, близу места нестанка нашли 2 предмета

Foto: Privatna arhiva

Dosad su se pojavljivale različite verzije o tome šta se dogodilo Milanu, a njegova porodica je neutešna jer još uvek nema nikakvih informacija koje bi objasnile njegov misteriozni nestanak.

Nestali farmaceut Milan Đorđević poslednji put je viđen 10. juna posle posla.

Prema ranijim navodima njegove porodice, Milan je tog dana poslom trebalo da obiđe Klinički centar Niš, pošto je radio kao zastupnik u jednog farmaceutskoj firmi.

Potom je automobilom marke “škoda” otišao do izletišta, gde je parkirao automobil na parkingu pored zatvorenog planinarskog doma.

Na tom mestu pronađen je i Milanov automobil, u čijoj su kaseti bila oba njegova mobilna telefona, službeni i privatni.

Milan je poslednji put viđen od strane prolaznika kako sedi na klupi pored reke na Suvoj planini.

Prema rečima očevidaca, on je razgovarao sa jednim starijim meštaninom koji je kosio travu, a posle toga je nastavio put.

Ipak, ove informacije nisu dovoljne da se otkrije šta mu se kobnog dana dogodilo i kako je moguće da je nestao bez traga.

Porodica puna dva i meseca nema informaciju o tome gde je Milan, a teren Suve planine je u više navrata pretražen, međutim nijedan trag nije pronađen.

Sem automobila, policija je tokom trećeg dana potrage za Milanom, nedaleko od osmatračnice na izletištu Bojanine vode, pronašla kutiju cigareta i upaljač. Pretpostavlja se da pripada nestalom Nišliji.

Na osnovu izjava porodice, policija je čak rekonstruisala i kretanje Milana od 10. juna.

On je tog dana svratio do svoje majke Marice Đorđević, popio sa njom kafu. Poslao je nekoiko službenih mejlova, a onda otišao, rekavši da žuri na sastanak u Univerzitetski klinički centar u Nišu.

Milan sa sobom nije poneo ni novčanik sa dokumentima, koji je pronađen u stanu u kome živi sa suprugom i dvoje dece.

Ipak, posebno zabrinjava činjenica da je Milan imao određene obaveze posle podne i da se javio i porodici rekao da će ih uraditi.

- Oko podneva se javio snaji i rekao da ne može da stigne da uzme ćerku iz vrtića, ali da će stići da vodi sina na rođendan. Kad se nije pojavio, niti javljao na telefon, snaja je pozvala našeg starijeg sina, da joj pomogne, da on odvede dečaka na rođendan. Tada smo krenuli da ga svi zovemo na telefon, ali se nije javljao. Pametni sat koji mu je ostao u stanu pokazao je da se njegov telefon nalazi 19 kilometra od Niša. Zato je stariji sin sa drugarima otišao do Bojaninih voda i tamo pronašao parkiran Milanov službeni automobil - izjavila je Marica, majka nestalog farmaceuta.

Ipak, dodala je i da su shvatili su da se nešto dogodilo sa njim u ponedeljak popodne kada nije došao s posla da vodi sina na rođendan.

(Kurir)

BONUS VIDEO:
Snimak hapšenja Nišlije koji je prevozio kokain, policija ga uhvatila na rampi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA PARAOLIMPIJSKIM IGRAMA: Nebojši Đuriću oduzeta srebrna medalja!