"ČUVAĆU GA KAO DA SI TU" Nastradali Luka iza sebe ostavio sina (2) - reči njegove bivše partnerke kidaju dušu

Novosti online

03. 09. 2024. u 10:54

NEUTEŠNA porodica i prijatelji opraštaju se od Luke Vuksanovića čije telo je pronađeno juče, devet dana nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila kod Mladenovca. Sada se, prvi put, oglasila i njegova bivša partnerka i podelila fotografiju sa njihovim sinom.

ЧУВАЋУ ГА КАО ДА СИ ТУ Настрадали Лука иза себе оставио сина (2) - речи његове бивше партнерке кидају душу

Foto: Društvene mreže

 - Svašta smo hteli, ali ipak nismo uspeli. Ostavio si pola sebe zauvek kraj mene. Čuvaću ga kao da si tu. Hvala ti, Luka, za sve. Počivaj u miru - napisala je Lukina bivša partnerka sa kojom ima dete. 

Podsetimo, Luka Vuksanović doživeo je saobraćajnu nesreću kod Mladenovca kada se automobilom zakucao u bankinu, a zatim nestao. Očevici su odmah kada su čuli jak udarac u bankinu izašli iz kuća i obližnjih objekata da pomognu, ali kada su prišli automobilu, Luka nije bio tu.

Devet dana trajala je potraga za njim, a juče je pronađen na oko 100 metara od mesta gde je ostao potpuno uništen automobil.

Foto: Društvene mreže

Telo Luke Vuksanovića pronađeno je u neprepoznatljivom stanju, a za sada nikome nije jasno kako niko nije mogao da ga nađe devet dana, a bio je sve vreme u blizini.

Podsećanja radi, kako je Lukina starija sestra ranije ispričala za "Blic", Luka je bio sam u kolima i krenuo je kod drugara. Na naplatnoj rampi, kako je objasnila, pričao je sa radnicom zbog ENP, jer mu se nije dobro očitala naplata, zbog čega se vraćao.

Foto: Društvene mreže

- Posle sedam kilometara od naplatne rampe se desilo to što se desilo. Automobil je nastavio pravo, nije skrenuo, i izleteo je sa puta. Međutim, kako nam je policija rekla, sudeći po snimcima koje su videli, posle 40 sekundi se pojavila žena. Stala je kolima, ljudi iz obližnjeg restorana su izleteli odmah. Međutim, za 40 sekundi da neko nestane je prosto neverovatno - ispričala je ona.

BONUS VIDEO:

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA PARAOLIMPIJSKIM IGRAMA: Nebojši Đuriću oduzeta srebrna medalja!