LUKA ISPRAĆEN NA VEČNI POČINAK U BELOM KOVČEGU: Potresni prizori na sahrani mladića čija je smrt još uvek misterija

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

09. 09. 2024. u 14:51

LUKA Vuksanović (26), koji je stradao pod misterioznim okolnostima u saobraćajnoj nesreći na putu ka Mladenovcu kod skretanja za Sopot, sahranjen je danas uz prisustvo velikog broja članova porodice, prijatelja i poznanika.

ЛУКА ИСПРАЋЕН НА ВЕЧНИ ПОЧИНАК У БЕЛОМ КОВЧЕГУ: Потресни призори на сахрани младића чија је смрт још увек мистерија

Foto: Društvene mreže

Sahrana je održana u Orlovači, a potresni prizori na groblju nikoga nisu ostavili ravnodušnim. U belom kovčega i u pratnji velikog broja ljudi, Luka Vuksanović ispraćen je na večni počinak.

Porodica i prijatelji okupili su se na groblju kako bi se zajednički i poslednji put oprostili od svog Luke. Neki od njih na sebi su imali crne majice na kojima je pisao datum rođenja kao i datum smrti Luke Vuksanovića, ali i "Teram fazon".

Mladića su na večni počinak najbliži ispratili uz trubače i pesmu "Nedelja" koja se orila grobljem u Orlovači.

Telo Beograđanina, podsetimo, pronađeno je u ponedeljak, 2. septembra, kada je porodica odlučila da organizuje potragu u koju je bio uključen veći broj ljudi, pored porodice i Lukinih prijatelja.

Inače, kako smo ranije pisali, sumnja se da je nesreću kod skretanja za Sopot prouzrokovala neprilagođena brzina. Vuksanovićevo telo je osam dana kasnije nađeno u žbunju koje se nalazi svega na 100 metara od mesta nesreće, a telo je pronašao jedan pripadnik policije, nakon čega je odmah poslato na obdukciju i DNK analizu kako bi se otklonila svaka sumnja u pogledu identiteta, kao i uzroka smrti.

Iako je porodica čekala do poslednjeg momenta da stignu rezultati DNK analize, na kraju se ispostavilo da jeste u pitanju mladi Luka, a ta ih je vest dodatno pokosila, nakon čega su usledile pripreme za organizaciju same sahrane.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠIPTARSKA BRUKA! Novi skandal na meču TZV. Kosova - Dočekali Rumune zastavama UČK i Albanije (VIDEO)