AKO JE ŽIV, MOLIMO GA DA NAM SE JAVI: Vapaj roditelja Milana Đorđevića (41), kome se svaki trag izgubio pre tri meseca na Suvoj Plani

J. ĆOSIN

12. 09. 2024. u 18:30

VIŠE od tri meseca je prošlo od misterioznog nestanka niškog farmaceuta Milana Đorđevića (41), koji je poslednji put viđen na Suvoj planini, ali uprkos intenzivnoj potrazi spasilačkih službi, porodice i građana, nije pronađeno ništa što bi rasvetlilo njegovu sudbinu.

АКО ЈЕ ЖИВ, МОЛИМО ГА ДА НАМ СЕ ЈАВИ: Вапај родитеља Милана Ђорђевића (41), коме се сваки траг изгубио пре три месеца на Сувој Плани

Arhiv

Porodica očajnički traga za njim i apeluje na sve koji nešto znaju, da im se jave.

- Evo i posle tri meseca kao da smo na samom početku - priča za "Novosti" Milanova majka Marica. - Iz policije su rekli da će nas o svemu obaveštavati, ali nema nikakvih vesti o njemu. Ljudi stvarno rade svoj posao, ali nema ništa. Molim sve da pomognu, molim i njega ako je živ da se javi. Samo da kaže da je dobro, jer ovo više ne može da se izdrži.

Marica ističe da sve pretražuju:

- Velika je tuga. Ne znam šta da kažem za ovu situaciju, bespomoćni smo, ne znamo kome da se obratimo, kuda da idemo, koga da molimo za pomoć. Kako ustanem, evo tu mi je njegova slika, odmah ga se setim. Njegova deca i žena žive prekoputa mene, a meni je teško da ih gledam kako pate.

Otac Siniša sa starijim sinom i dalje obilazi planinu na kojoj je Milan 10. juna poslednji put viđen i gde je pronađen njegov automobil. Poslali su i pismo Eparhiji u nadi da će im pomoći da saznaju da Milan možda nije odlučio da ode u neki obližnji manastir.

- Odem često gore da pogledam da nema nekog traga, iako je put slabo prohodan - kaže Siniša. - Gledamo mesta gde mislimo da nisu pregledana, neka mesta gde je gotovo nemoguće i popeti se. Svaki kutak nam izaziva sumnju da je možda tu negde. Vrhovi na Mosoru, na Tremu, i čitavo to prostranstvo. Ne nadamo se mnogo da ga nađemo, ali nemamo mira, ne odustajemo. Tražimo i tražićemo.

Ostali novčanik i lične stvari

PRETRAGA šireg područja mesta nestanka nije dala nikakve indicije da je Đorđević stradao nesrećnim slučajem ili kao žrtva krivičnog dela, ali nije pronađeno ništa što bi ukazalo da je Suvu planinu napustio sam ili u društvu. Na mestu nestanka pronađeno je njegovo službeno vozilo sa svim ličnim stvarima, uključujući novčanik i dva mobilna telefona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŽIKA IH JE URADIO ZA PARE: Zašto Sonja Savić nije glumila u nastavku filma Mi nismo anđeli?