MEŠTANI U ŠOKU POSLE NEMANJINE POGIBIJE: Mladić se automobilom zakucao u autobus nedaleko od Inđije, nikom nije jasno šta se desilo (VIDEO)

Novosti online

02. 10. 2024. u 18:36

NEMANjA Š. (18) koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na putu Novi Sad - Inđija kada se sudario sa autobusom, živeo je u porodičnoj kući sa roditeljima i bratom, a meštani su šokirani ovom tragedijom.

МЕШТАНИ У ШОКУ ПОСЛЕ НЕМАЊИНЕ ПОГИБИЈЕ: Младић се аутомобилом закуцао у аутобус недалеко од Инђије, ником није јасно шта се десило (ВИДЕО)

Foto: Društvene mreže

Kako se saznaje, Nemanja je živeo u Banstolu, fruškogorskom naselju na tromeđi Sremskih Karlovaca, Inđije i Iriga. Meštani su šokirani zbog tragedije koja se jutros dogodila i opisuju ga kao "dobro dete".

Kako saznajemo, živeo je u porodičnoj kući sa roditeljima i starijim bratom.

Meštani su za "Blic" ispričali da su u novinama čuli za nesreću i da su u šoku.

- Oni su fina porodica, a Nemanju znamo kao dobro dete. Šokirani smo - navodi jedan od meštana.

Podsetimo, Nemanja je izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu između Novog Sada i Inđije u kojoj je jutros povređeno 36 ljudi, a kako saznaju mediji, on je upravljao automobilom koji se zakucao u autobus pun putnika sa probnom vozačkom dozvolom i kretao se u smeru Inđije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

"Sve se desilo dok smo se mimoilazili"

- Nije to bila nikakva nasilnička vožnja. Ne znam šta se tačno dogodilo. Sve se desilo dok smo se mimoilazili. Odjednom smo videli automobil kako skreće u našu traku. Vozač je probao da ga izbegne, skrenuo je naglo desno ali nije uspeo da izbegne direktan sudar sa, kako smo kasnije saznali, momkom koji je upravljao automobilom - priča za "Blic" jedan od putnika u autobusu.

Na putu su vidljivi tragovi krvi, a u jarku delovi vozila koji su odvaljeni sa automobila i autobusa koji su učestvovali u udesu.

Kako se na snimcima sa društvenih mreža vidi, putnički autobus se prevrnuo u jarku, a delovi vozila rasuti su svuda po putu.

Povodom stravične nesreće oglasila se i Tehnička škola "Mihajlo Pupin" u Inđiji, koju je pohađao nastradali mladić N. Š.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

GINEM, USTAJEM, BORIM SE - TO JE SVE ŽIVOT: Andrija Milošević je naučio da mora biti ratnik da bi opstao u današnjem svetu (VIDEO)