POZNATO STANJE DEVOJČICA POVREĐENIH U UDESU KOD BAČKOG PETROVCA: Vozila od udarca smrskana do neprepoznatljivosti (FOTO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

06. 10. 2024. u 15:25

DECA povređena u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Bačkog Petrovca hospitalizovana su u Dečiju bolnicu u Novom Sadu i zadobila teške povrede!

ПОЗНАТО СТАЊЕ ДЕВОЈЧИЦА ПОВРЕЂЕНИХ У УДЕСУ КОД БАЧКОГ ПЕТРОВЦА: Возила од ударца смрскана до непрепознатљивости (ФОТО)

Foto: M. Anđela/Profimedia

- Tri devojčice uzrasta od 10, 9 i 7 godina odmah nakon nesreće prevezene su u Dečiju bolnicu, s tim da su dve devojčice zadobile teške telesne povrede, a jedna od njih prošla je sa lakšim povredama, međutim, zadržana je u bolnici radi detaljnijih pregleda - kaže izvor za medije. 

Inače, važno je napomenuti da nijedna od devojčica nije u životnoj opasnosti, naglasio je izvor za medije, a njihovi roditelji su takođe zadobili povrede i oni su prevezeni u Klinički centar Vojvodina.

Podsećanja radi, do nesreće je došlo na ulazu u Bački Petrovac iz pravca Novog Sada, a oba automobila koja su učestvovala u sudaru, smrskana su do neprepoznatljivosti.

Na objavljenim fotografijama sa lica mesta vidi se da se jedan automobil zadnjim točkom zaglavio za ogradu i samo srećnim spletom okolnosti nije sleteo s mosta.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)