OVO JE ŽENA KOJA JE POGINULA U BAČKOM PETROVCU: U teškom sudaru povređene njene tri ćerkice i suprug, sumnja se da je ovo uzrok nesreće

Novosti online

07. 10. 2024. u 21:02

MAJKA troje dece S.V. (38) je poginula dok su njen suprug i njihove tri ćerkice povređeni u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se juče oko podneva dogodila kod Bačkog Petrovca.

ОВО ЈЕ ЖЕНА КОЈА ЈЕ ПОГИНУЛА У БАЧКОМ ПЕТРОВЦУ: У тешком судару повређене њене три ћеркице и супруг, сумња се да је ово узрок несреће

Foto: Društvene mreže

Policija je danas saopštila da je uhapsila državljanina Republike Hrvatske I. P. (37) koji se sumnjili da je vozeći "mercedes" izazvao saobraćajnu nesreću.

Sumnja se da je "mercedes" prešao u suprotnu traku i na mostu preko kanala DTD naleteo na "fijat" u kome se nalazila porodica iz Novog Sada.

Vozaču "mercedesa" je nakon nesreće izmereno 1,48 promila alkohola u krvi.

Foto NS Uživo

Na društvenim mrežama, podsetimo, pojavio se snimak, koji je navodno nastao malo pre tragedije, a na kome se vidi kako "mercedes" velikom brzinom pretiče automobile na lokalnom putu. 

FOTO TANJUG/ SAŠKA DROBNJAK

Suprug nastradale žene i njihove tri ćerke posle udesa prebačeni su u Klinički centar Vojvodine. Jedna od povređenih devojčica puštena je iz Dečije bolnice u Novom Sadu na kućno lečenje dok se njene dve sestre i otac i dalje nalaze u bolnici.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: Snimak jezive nesreće na Begaljičkom brdu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

URBANI OKTOBAR: Mladi stvaraju bolju budućnost