KAMION OBORIO ŽENU PEŠAKA, KOMBI UDARIO BICIKLISTU: Saobraćajne nesreće jutros u Rumenki i na potezu od Futoga ka Rumenki

Lj.P.

14. 10. 2024. u 10:28

U RAZMAKU od svega nekoliko minuta, u Rumenki i na potezu od Futoga ka Rumenki, dogodile su se dve odvojene saobraćajne nesreće, u kojima su dve osobe povređene i prevezene u Urgentni centar.

КАМИОН ОБОРИО ЖЕНУ ПЕШАКА, КОМБИ УДАРИО БИЦИКЛИСТУ: Саобраћајне несреће јутрос у Руменки и на потезу од Футога ка Руменки

FOTO:Lj.P.

U Rumenki, u Ulici Dositeja Obradovića, kod broja 70, nešto pre devet sati povređena je šezdesetdevetogodišnja žena koju je, kako saznajemo, oborio kamion. Ona se kretala kao pešak. Kako je za "Novosti" rekao dr Zoran Krulj, portparol Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, lekarska ekipa je intervenisala u 8.48 sati po prvom priporitetu. Šezdesetdevetogodišnja žena je sa višestrukim politraumatskim povredama prevezena u Urgentni centar na reanimaciju.

Nekoliko minuta kasnije, odnosno u 8.52 sati, Hitna pomoć je intervenisala na potezu od Futoga ka Rumenki pre pruge, gde je oboren biciklista. Na njega je naleteo kombi, a Hitna pomoć je intervenisala po prvom prioritetu.

Prema rečima dr Krulja, povređeni muškarac je prevezen u Urgentni centar u hemodinamski stabilnom stanju i nekomunikativan.

Policija u oba slučaja obavlja uviđaj i utvrđuje okolnosti saobraćajnih nesreća.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Wolt i Mercator spajaju domaće proizvode sa popustima