ISTRAGA POKAZALA: Lazar LJubisavljević (19) se otrovao

J. S.

19. 04. 2021. u 09:33

LAZAR Ljubisavljević (19) iz sela Stropsko kod Vranja, sudeći prema rezultatima istrage, otrovao se u Surdulici gde je posle par dana potrege pronađen mrtav 26. marta.

ИСТРАГА ПОКАЗАЛА: Лазар Љубисављевић (19) се отровао

Foto: Privatna arhiva

Više javno tužilaštvo u Vranju je naložilo obdukciju tela Zavodu za sudsku medicinu u Nišu.

Postupajući po naredbi, Zavod je izvršio obdukciju tela i toksikološko hemijsku analizu krvi, urina i želudačnog sadržaja.

Prema nalazu Zavoda, smrt je nastupila usled trovanja antikonvulzivnim lekom-valproinskom kiselinom i neuroleptikom ( klozapinom). Na lešu nisu utvrđene mehaničke povrede.

Na osnovu nalaza i izvršenih provera od strane policije, utvrđeno je da smrt mladića nije u uzročno-posledičnoj vezi sa nekim krivičnim delom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

SITUACIJA JE ŠOKANTNA, NISAM TO OČEKIVAO: Čuveni teniser zabrinut zbog Janika Sinera