TUŽILAC NIJE OPRAVDAO IZOSTANAK: Odloženo suđenje najpoznatijem srpskom makrou

J. D. Lj.

05. 10. 2021. u 19:32

SUĐENjE Mihajlu Maksimoviću, navodno najpoznatijem estradnom makrou, odloženo je u utorak u Višem sudu u Beogradu za 10. novembar zbog izostanka zamenika javnog tužioca sa zakazanog pretresa, koji nije dostavio ni razlog svog nedolaska.

ТУЖИЛАЦ НИЈЕ ОПРАВДАО ИЗОСТАНАК: Одложено суђење најпознатијем српском макроу

Mihajlo Maksimović / Foto Z. Jovanović

Maksimović je, svojevremeno, na suđenju priznao da je posredovao u prostituciji između devojaka koje su radile za njega i klijenata, ali je odbio optužbe za trgovinu ljudima.

I on, kao i njegov brat Dušan Milenković, koji se tereti za isto delo, u utorak su uredno, sa slobode, stigli na suđenje. Podsetimo, Maksimović je u kućnom pritvoru i trebalo je da na ponovljenom suđenju iznese svoju odbranu.

Maksimović je uhapšen u januaru 2019. i godinu i devet meseci je proveo iza rešetaka, a od novembra prošle godine je u kućnom pritvoru. Na početku suđenja, on je kazao da je podvođenje, koje mu se stavlja na teret, a koje je on shvatao kao ozbiljan posao, organizovao kao uredno preduzeće i objasnio da su devojke radile dobrovoljno i mesečno zarađivale više hiljada evra, te da nijednu, nikada, ni na šta nije primoravao.

Zapratite Nportal na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (1)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!