SASLUŠANA SUPRUGA GORANA DŽONIĆA: "Nisam primetila ništa čudno u njegovom ponašanju!"

J.Ćosin

16. 11. 2021. u 15:57 >> 20:18

NISAM znala da moj suprug ima nelegalan pištolj, a službeno oružje je vratio kada se penzionisao. Te noći, a ni sledećeg dana, on nije pokazivao nikakve znake nervoze ili uznemirenosti - navodno je u utorak na saslušanju pred Višim tužilaštvom u Nišu izjavila Suzana Džonić, supruga Gorana Džonića, prvoosumnjičenog za ubistvo tročlane porodice Đokić iz Aleksinca.

САСЛУШАНА СУПРУГА ГОРАНА ЏОНИЋА: Нисам приметила ништа чудно у његовом понашању!

Foto: Privatna arhiva

Kako saznajemo, Suzana je pred Tužilaštvom izjavila da ništa čudno nije primetila u ponašanju svog supruga uoči i nakon svirepog zločina nad Goranom, njegovom suprugom Gordanom i njihovom ćerkom Lidijom Đokić 26. septembra na putu od sela Moravac ka Aleksincu. Ona je, navodno, iznela i neke detalje koji se tiču Džonićevog ponašanja nakon ubistva, koji se kose sa onim što je do sada rekao osumnjičeni Goran. Njihovi iskazi, navodno, razlikovali su se u tome da li je ona znala za Goranov pištolj, ali i kako je njen muž prikupljao novac za vraćanje dugova.

Izvor "Novosti" kaže da je Suzana na saslušanju rekla da u noći kada je ubijena porodica Đokić nije primetila da je njen suprug promenio garderobu, niti da se osećao na paljevinu, i da je, koliko ona zna, Goran te noći bio na pecanju.

- Suzana je rekla da kupatilo u kući njihovog sina nije u funkciji, dok je Džonić na saslušanju pričao da se baš tu istuširao - kaže naš izvor, navodeći da je to jedna od kontradiktornosti.

Ona je kazala da je Džonić dobro zarađivao "popravljajući razne stvari" i da je dug koji je imao prema jednom prijatelju vratio kada je prikupio novac.

- Dosta novca je skupio da bi vratio dug, a za ostatak je podigao kredit da bi vratio sve - ispričala je ona, što se, kako saznajemo, kosi sa Džonićevim ranijim iskazom, jer je on naveo da je radio u inostranstvu, ali da nije uspeo dovoljno da zaradi i da je zbog toga morao da refinansira kredit.

Rekla je i da ne poznaje braću Kostadina i Konstantina Miloševića, zvanih Jojke, koji su takođe uhapšeni, i da ih nikad nije videla u životu.

Andrija i Mladen Magdalenić, branioci braće Milošević, koji su takođe uhapšeni zbog ovog zločina, podneli su žalbu na svedočenje Džonićeve supruge, i to objasnili rečima "da je supruga Gorana Džonića bila tri puta u poseti osumnjičenom Goranu, te je njeno sadašnje svedočenje moglo da bude dogovoreno".

- Ona je bila vrlo pristrasna, verovatno da bi zaštitila supruga. Rekla je da nije znala da on ima pištolj, a nije ni primetila da je te večeri promenio odeću - kaže Mladen Magdalenić.

NASTAVAK ZA OSAM DANA

OSIM Džonićeve supruge, u utorak su svedočili i Momčilo Aritonović, otac pokojne Gordane, kao i kum ubijenog Gorana Đokića, Zoran Stojković, i još dvojica muškaraca koji su bili u prijateljskim odnosima sa Goranom Đokićem.

- Aritonović je rekao da želi da se sazna cela istina oko ubistva. Ostali svedoci su potvrdili da ne znaju braću Jojke i da Goran Đokić nikada nije bio ni u kakvom odnosu s njima. Džonićeva žena je rekla da braća Jojke nikada nisu dolazila kod njih u dvorište, iako je Džonić to tvrdio u svom ranijem iskazu. I nakon saslušanja ovih svedoka sve ukazuje da je jedini izvršilac krivičnog dela Goran Džonić - kaže naš izvor.

Nastavak saslušanja zakazan je za četvrtak sledeće nedelje.

BONUS VIDEO:

KAKO PROVERITI RADNI STAŽ: Jelica Timotijević iz PIO fonda u novoj epizodi Ft1P

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!