NISAM KRIV ZA ŽELJKOVU SMRT: Suđenje zbog gaženja mladića u Doljevcu, optuženi krivicu svaljivao na prijatelja

J. ĆOSIN

19. 01. 2022. u 16:13

MIODRAG Perić (38) iz Šainovca, optužen da je 28. decembra 2020. godine u ovom doljevačkom selu, vozeći pijan "golf 2", usmrtio komšiju Željka Ristića (19), pušten je iz zatvora u kućni pritvor sa nanogicom, pa je na današnji glavni pretres došao u pratnji advokata i rodbine.

НИСАМ КРИВ ЗА ЖЕЉКОВУ СМРТ: Суђење због гажења младића у Дољевцу, оптужени кривицу сваљивао на пријатеља

Mesto gde je nastradao Željko Ristić

On je pred Višim sudom u Nišu krivicu za tešku nesreću prebacio na svedoka Marka Disića, njegovog prijatelja sa kojim je te večeri pio. Perić je isticao da je zbog pijanstva bio u komi, što je Disić iskoristio da ga optuži za Željkovu smrt, iako je u trenutku nesreće on bio za volanom njegovog automobila.

Danas je pred sudom saslušana doktorka Radmila Potić iz ambulante Doljevac kod koje je te večeri dovežen u alkoholisanom stanju.

Ona je istakla da je on dovežen u teškom alkoholisanom stanju, bez mogućnosti da preuzima bilo kakve koordinisane i motorike radnje, te da ga je petorica radnika ove ustanove prebacilo da nosila u krevet.

BONUS VIDEO - PROVELA 30 SATI ZAROBLjENA U AUTU: Ispovest Nišlijke Snežane Miljković, koja je sletela s puta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAPRAVILA SEBI LAŽNU DIPLOMU MASTER PROFESORA PA KAŽNJENJA SA POLA MILIONA DINARA: Priznala krivicu za falsifikovanje