ROBERTA SU TUKLI, ŠUTIRALI, PA BACILI U DUNAV: Ponovo suđenje za ubistvo, zbog povreda krivičnog postupka

J. D. Lj.

02. 07. 2022. u 11:35

APELACIONI sud u Beogradu ukinuo je zbog bitnih povreda krivičnog postupka prvostepenu presudu Višeg suda kojom su, u saizvršilaštvu, Miroslav Mikić i Slobodan Kovrlija bili osuđeni na kazne zatvora u trajanju od po 30, dok je Marko Ivković dobio 20 godina robije i naložio ponavljanje suđenja.

РОБЕРТА СУ ТУКЛИ, ШУТИРАЛИ, ПА БАЦИЛИ  У ДУНАВ: Поново суђење за убиство, због повреда кривичног поступка

Beživotno telo Romića pronađeno u Dunavu 27. septembra 2019., Foto N. Fifić

Njima je izrečena i bezbednosna mera. Okrivljeni su oglašeni krivim jer su, kako je navedeno u optužnici, u noći između 21. i 22. septembra 2019. na Keju oslobođenja bb u Zemunu, u stanju smanjene uračunljivosti, usmrtili Roberta Romića na svirep način.

Oni su se tog dana našli sa Romićem i krenuli zajedno ka Zemunskom keju. Onda su ga, zajedno i u kontinuitetu, udarali i šutirali, pa su se zaustavili u jednom šumarku u blizini hotela "Jugoslavija", gde je Mikić nastavio da maltretira Romića.

Svi zajedno su potom došli do zgrade jednog kazina, gde su nasilnici Romiću zadali veliki broj udaraca rukama, nogama i metalnom šipkom. Tom prilikom, Romić je zadobio teške telesne povrede, a nasilnici su ga potom bacili u Dunav.

Njegovo beživotno telo je pronađeno 27. septembra 2019. Svoj trojici okrivljenih produžen je pritvor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba