PRVI OSNOVNI SUD: Nastavak suđenja Darku Kostiću

J.D.Lj.

30. 05. 2023. u 10:45

Posle nekoliko odloženih suđenja, danas treba da počne pretres u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, protiv poznatog modnog kreatora Darka Kostića, koji se tereti za protivpravno lišenje slobode Š.H.

ПРВИ ОСНОВНИ СУД: Наставак суђења Дарку Костићу

Foto: N. Fifić

Podsetimo, Kostić je optužen da je 19. Aprila prošle godine, posle žurke u svom stanu, Š.H. vezao u špajzu u svom ateljeu i nožem mu pretio.

Nesrećni mladić, iskoristio je kratko odsustvo Kostića i izbavio se iz zatočeništva i o svemu obavestio policiju.

Modni kreator sve je negirao u policiji i tužilaštvu,tvrdeći da mu je sve namešteno.

Na prethodnom suđenju Kostić se nije pojavio zbog navodne operacije vilične kosti. Pre toga, došao je, jer je za njim bila raspisana poteaga, ali je i tad pretres odložen, jer su mu njegovi dotadašnji advokati otkazali punomoćje.

Inače, Kostić je već bio osuđivan zbog napastvovanja jednog maloletnika i korišćenja ( navodno za sopstvene potrebe) i omogućavanja narkotika u svom stanu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)