ZORAN PAVLOVIĆ SNEŽANU UBO NOŽEM 21 PUT: Veštaci utvrdili da je trpela najveći bol pre smrti

S. J. M.

02. 06. 2023. u 13:38

SNEŽANA Simić (47), koju je pre godinu dan u Barajevu ubio osumnjičeni Zoran Pavlović (52), imala je po telu ukupno 26 rana. Pet rana je bilo probodno, pa je komisija veštaka utvrdila da je ona ubodena 21 put.

ЗОРАН ПАВЛОВИЋ СНЕЖАНУ УБО НОЖЕМ 21 ПУТ: Вештаци утврдили да је трпела највећи бол пре смрти

Foto: Novosti

Ovo je na današnjem suđenju Pavloviću u Višem sudu kazao veštak medicinske struke Zoran Mihailović. On je naveo da su sve rane nanesene jedna za drugom u kratkom vremenskom periodu.

- Na telu žrtve je bilo pet teških telesnih povreda opasnih po život. One su dominantno dovele do iskrvarenja i smrti, dok su ostale povrede tome doprinele - kazao je Mihailović. - Ne može se opredeliti kada je koja rana zadata, niti utvrditi njihov redosled. Žrtvi je trebalo nekoliko minuta da izgubi svest zbog gubitka krvi i u tom periodu je trpela bolove visokog intenziteta, najvišeg mogućeg. Smrt je nastupila brzo nakon gubitka svesti.

Veštak Mihailović je rekao da je Snežana većinu povreda zadobila dok je ležala, a da se napadač nalazio blizu nje na rastojanju dužine ruke. Naveo je i da joj je od vitalnih organa presečen dušnik i povređena pluća, a imala je modrice po butinama, koje su nastale stiskanjem rukama i udarcima nekim predmetom i da su one nastale dok je bila živa.

Suđenje Pavloviću, koji se tereti za teško ubistvo Snežane na svirep način, ovim je došlo do kraja i za početak jula su zakazane završne reči, a onda će i presuda. On je priznao ubistvo, ali je u sudu tvrdio da je taj dan pio, da se ničega ne seća i da ne zna zašto je to učinio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (2)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni