POTVRĐENA DOŽIVOTNA ROBIJA VRANJANCU: Dejan godinama zlostavljao pa izbo ženu kuhinjskim nožem

Јелена Стојковић
Jelena Stojković

01. 08. 2023. u 12:24

APELACIONI sud u Nišu odbio je žalbu Dejana Pavlovića iz Vranja, koga je Viši sud u ovom gradu proglasio krivim zbog dela teško ubistvo i potvrdio jedinstvenu kaznu doživotnog zatvora. Pavlović je ubio ženu Snežanu u porodičnoj kući nožem u prisustvu ćerki.

ПОТВРЂЕНА ДОЖИВОТНА РОБИЈА ВРАЊАНЦУ: Дејан годинама злостављао па избо жену кухињским ножем

Foto: J.S.

Podsećamo da je Viši sud u Vranju marta ove godine doneo presudu kojom se moler Dejan Pavlović (46), koji je i ranije osuđivan zbog nasilja u porodici, osuđuje na doživotnu robiju.

Dejan Pavlović je marta 2022. godine u porodičnoj kući u Ulici Maksima Gorkog u večernjim satima, u stanju smanjene uračunljivosti i pod dejstvom alkohola, ubio suprugu Snežanu, koju je zlostavljao godinama unazad.

Dejan Pavlović je osuđivan jer je maltretirao ženu i kćerke, dok je sin bio pošteđen njegovih izliva besa. Čak i roditelji kada bi stali na stranu snaje, o kojoj su imali samo reči hvale, bivali bi zlostavljani od strane sina.

Tog kobnog dana, Snežana je sedela u sobi sa ćerkama i razgovarala, kada je on došao i pretio starijoj, nazivajući je pogrdnim imenima, u jednom trenutku kazao je da će ostati bez oba roditelja. Izašao je iz sobe i vratio se sa kuhinjskim nožem u rukama kojim je zamahivao u pravcu pokojne Snežane. Deca su pokušala da zaštite majku, starija je uhvatila nož, pri čemu je zadobila lakše povrede. Dejan je više puta izbo Snežanu, a nesrećna žena je preminula od posledica dan kasnije, 24. marta, u Nišu.

Više javno tužilaštvo koje je vodilo slučaj tražilo je kaznu doživotne robije. Kako su tada za Novosti ispričali rođaci i komšije, porodica je trpela nezapamćeno nasilje, Dejan je umeo usred zime da izbaci iz kuće Snežanu i ćerke i zahteva da u pidžamama ostanu napolje. Tukao je ženu, ali mu se ona gotovo uvek vraćala. Pre kobnog dana ona mu je ponovo oprostila i planirala da ide sa njim u Nemačku gde je radio kao moler i da započnu novi život.

Nesrećna žena je želela na sve načine da zaštiti porodicu, nije imala gde da ode, a nije želela ni decu da ostavi ocu koji je bio sklon nasilju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!