PRIZNAJEM da sam ubio brata, ali mislim da to nije bilo na svirep način, bilo je ili on mene ili ja njega. Iako je bio dosta sitnije građe, brat me je celog života maltretirao. Zbog njega sam sekao vene, pokušao da se obesim, pio kiselinu i u tri navrata pokušao da se otrujem. On je bio psihički bolesnik, gori od mene, navučen na metadone. Toga dana pao mi je mrak na oči.

Komentari (2)

Deja

25.08.2023. 06:06

A gledaj samo ove sudije!Koji nama kreteni bez mozgs su sudije!Jedino sto znate pizfs vamaterina je da uzimate pare i unistavate zivote i sprovodite bezskonje!Koje tesko ibistvo covek psihijatriski slucak!Vucic pravi navodno bolnice,pocni malo ludnice posto su svi pukli!JBG LEP ZIVOT IMAM SVI!A ko je ovo tesko ubostvo kako se zove ubistvo od sina zeljk a mitrovica koji je ubio nedzjznu devojku,samo jer ima para i jer je bahat!

Boris

25.08.2023. 09:48

Takve treba uposliti npr.da ciste smece po javnim povrsinama da ,kose travu , da kupe pikavce po javnim povrsinama ili da na farmama cuvaju stoku npr.hiljade ovaca ili goveda i mnoge poslove a ne da se izlezavaju i cekaju da im drzava nesto udeli