ZAKAZANO SUĐENJE KECMANOVIĆIMA: Pripremno ročište u oktobru u Višem sudu

S. J. M.

03. 10. 2023. u 12:21

SUĐENjE u parničnom postupku protiv porodice Kecmanović, koju su tužile porodice ubijenih u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", trebalo bi da počne 20. oktobra. Tog dana je zakazano pripremno ročište u Višem sudu u Beogradu.

ЗАКАЗАНО СУЂЕЊЕ КЕЦМАНОВИЋИМА: Припремно рочиште у октобру у Вишем суду

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić/Jutjub

Tužbu u parničnom postupku protiv Koste K., koji je počinio taj zločin i njegovih roditelja Miljane i Vladimira Kecmanovića podnelo je zajedno 27 tužilaca. Oni traže naknadu nematerijalne štete za pretrpljene duševne bolove usled smrti bliskog lica, kao i na ime pretrpljenog straha. Takođe, tužbom je zatražena i novčana renta, dakle, buduće davanje određenog iznosa novca od dana presuđenja, pa dok za to traju uslovi i to na ime buduće nematerijalne štete za pretrpljene duševne bolove usled smrti bliskog lica.

Inače, sud je ranije Vladimiru i Miljani Kecmanović izrekao privremene mere zabrane raspolaganja i otuđenja imovine - više stanova, garaža, lokala, građevinskih i poljoprivrednih parcela... Blokiran im je i deo novčanih sredstva, koja se čuvaju u depozitu javnog izvršitelja sve do pravnosnažnog okončanja parničnog postupka.

Protiv Kostinog oca Vladimira vodi se istraga zbog ugrožavanja opšte sigurnosti, jer se sumnja da nije kako treba obezbedio pištolje i municiju, pa ih je Kosta uzeo i počinio zločin, a i da ga je u streljani učio pucanju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)