IZMIŠLJAJU DA PRETIMO BOJANOVOM UBICI: LJubo Mirković o tvrdnjama Lazara Tejića i mogućem razlogu ubistva njegovog sina

S. J. M.

20. 10. 2023. u 11:39

ZAŠTO bih pretio, recimo hipotetički to ostvario i sebi onda napravio problem. Takve tvrdnje su tolika glupost, primitivizam i toliko naivno da ne mogu da verujem da to izmišljaju.

ИЗМИШЉАЈУ ДА ПРЕТИМО БОЈАНОВОМ УБИЦИ: Љубо Мирковић о тврдњама Лазара Тејића и могућем разлогу убиства његовог сина

Foto: Fejsbuk

Ovo za "Novosti" kaže Ljubo Mirković, otac u beogradskom naselju Belvil ubijenog Bojana Mirkovića, komentarišući tvrdnje Lazara Tejića, koji je pucao u Bojana i ubio ga, da mu porodica Mirković preti, da navodno nude novac da mu se svašta desi u pritvoru i da prate članove njegove porodice i slikaju im auto. 

Ljubo Mirković navodi da su to sve budalaštine i da ko ima mozga ne bi to ni pomislio, ni uradio.

- Njemu ionako preti doživotna robija, kao i njegovim saučesnicima, kojima se sudi za teško ubistvo moga sina - kaže nam Ljubo Mirković. - Zašto bi neko slikao auto. Zašto onda oni nisu slikali tog što njih navodno slika, pa tablice auta i prijavili to sve policiji da vidimo ko je. A ne rekla - kazala tvrdnje. Dajte dokaze da se poveruje u to. 

Bojanov otac kaže da je ubistvo njegovog sina organizovao optuženi Ivan Nikčević i da je on bio glavni u toj grupi. 

- Odradio je kako je zamislio, ali uhvatili su ih. Svi oni su bili povezani i u nekoj šemi, sva petorica optuženih - kaže Mirković. - Neka Nikčević progovori ko mu je naredio i koliko je para dobio da ubije Bojana. 

Ljubo Mirković kaže da ne zna, ali da pretpostavlja zašto mu je sin surovo likvidiran. 

- Došao je jednom kod mene i rekao mi: "Ćale nude mi ogroman novac da nešto uradim. Svašta sam im rekao i odbio". Meni to bilo čudno, pa sam ga pitao, "jesi li u krizi Bojane", a on mi odgovorio, "ma kakvi ćale, odbio sam". Rekao mi je da su i dugi put došli i ponudili mu strašne pare, a da im se on suprostavio, razbio sto i potukao se sa Nikčevićem. On je Nikčevića upoznao u teretani i tamo su se družili. Posvađali su se i da se to ne bi širilo, što su Bojanu rekli i nudili, odlučili su da završe sa njim. 

Otac kaže da Bojan, iako se svašta pisalo po medijima, nije bio kriminalac i da je vodio uredan i zdrav život. Neki mediji ga često mešaju sa čovekom istog imena, koji je navodno pripadnik pljačkaške grupe "Pink panteri".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)