POČINJE SUĐENJE ZBOG NASILJA NAD SESTROM TIKTOKERKE UKI KJU: Damjan H.(25) pretukao ženu i "zaradio" optužnicu

J.D.Lj.

01. 11. 2023. u 16:46

SUĐENjE Damjanu H. (25), koji se tereti za nasilje u porodici u septembru prošle godine, u porodičnom stanu, prilikom kojeg je fizički povredio svoju suprugu Saru H. (21), sestru poznate tiktokerke Uki Kju, treba da počne sutra u Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

ПОЧИЊЕ СУЂЕЊЕ ЗБОГ НАСИЉА НАД СЕСТРОМ ТИКТОКЕРКЕ УКИ КЈУ: Дамјан Х.(25) претукао жену и зарадио оптужницу

Foto: Privatna arhiva

Prethodni pretres, koji je bio zakazan sredinom jula je odložen, jer je na njemu optuženi Damjan, koji je tek angažovao branioca, zamolio sud da mu da vremena, kako bi se upoznao sa predmetom.

Sara H. inače, tada nije dolazila u sud.

Njen pravni zastupnik, advokat Vuk Stevanović, za "Novosti" je tada objasnio:

- Moja klijentkinja nije došla na pretres jer nije bila u obavezi, odnosno nije dobila sudski poziv - kaže advokat. - Ali, naglašavamo da kod nje i dalje postoji veliki strah, kao i kod članova porodice. Sara se plaši da napusti kuću i dete, a to su posledice koje ima od napada koji se dogodio. Ona je stalno sa bebom i nadamo se da će dete sa njom i ostati, s obzirom da je u toku i postupak oko starateljstva.

Podsetimo, Sara H., je na saslušanju izjavila da ju je muž brutalno pretukao, a svemu je navodno, prethodila svađa oko njegove majke.

- On je tokom naše svađe počeo da vređa moju porodicu, pa sam mu uzvratila i prokomentarisala nešto o njegovoj mami - tvrdila je svojevremeno Sara. - Počeo je da me juri po stanu, davi, a onda me je bacio na pločice i udarao mi glavom o iste. Najmanje 15 puta me je udario pesnicama u glavu dok se nisam onesvestila i na kraju, završila u bolnici.

Žrtva je tvrdila tada i da je njen suprug povredio njihovu bebu koja je, prema njenim rečima, bila u modricama.

Damjan H. je ubrzo uhapšen, proveo je u pritvoru 10 dana i nakon toga, pušten je da se brani sa slobode.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)