KOLUVIJI PRIVREMENO ODUZETA IMOVINA: Na spisku stan, plastenici, rasadnici...

N. B.

24. 11. 2023. u 11:30

OD Predraga Koluvije, optuženog da je na poljoprivrednom dobru "Jovanjica" nadomak Stare Pazove uzgajao marihuanu, privremeno je oduzeta imovina, nakon što je rešenje koje je donelo Posebno odeljenje za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu postalo pravosnažno.

КОЛУВИЈИ ПРИВРЕМЕНО ОДУЗЕТА ИМОВИНА: На списку стан, пластеници, расадници...

Predrag Koluvija, Foto D. Milovanović

Kako je juče saopšteno iz Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, oni su 31. maja 2023. godine podneli zahtev Posebnom odeljenju za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu za privremeno oduzimanje imovine prema okrivljenom Predragu Koluviji.

- Isti sud je 7. jula 2023. godine delimično usvojio zahtev, a nakon

izjavljene žalbe Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je 20. oktobra 2023. godine
prvostepeno rešenje Posebnog odeljenja za organizovani kriminal Višeg suda u
Beogradu - saopšteno je iz JTOK.

Time je postalo pravnosnažno rešenje kojim se privremeno oduzimaju stan od 91 kvadratni metar na Zvezdari, četiri katastarske parcele u Irigu i katastarska parcela površine 51795 kvadratnih metara na kojoj se nalazi devet zgrada u Staroj Pazovi.

Konkretno reč je o objektima izgrađenim bez odobrenja za izgradnju i to:

plastenik površine 9268 kvadrata, nova upravna zgrada bruto površine 522kvadrata, 
rasadnik površine 682 kvadrsta, trafo stanica od 22 kvadrata,  upravna zgrada odnosno zgrada za smeštaj radnika površine 169 kvadrata, zgrada nove portirnice bruto površine 40 kvadrata, hladnjače površine 2407 kvadrata, zgrada za smeštaj agregata od 40 kvadrata  i osam staklenika površine 640 kvadrata.

BONUS VIDEO: SUĐENjE KOLUVIJI - Jedna od branilaca Zora Dobričanin Nikodinović daje izjavu posle današnjeg suđenja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!