OCU DEČAKA-UBICE PRODUŽEN PRITVOR: Nova odluka Višeg suda u Beogradu

Novosti online

08. 12. 2023. u 16:44

KRIVIČNO vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu donelo je danas rešenje kojim je prema okrivljenom Vladimiru Kecmanoviću produžen pritvor, a koji mu po tom rešenju može trajati najduže 30 dana.

ОЦУ ДЕЧАКА-УБИЦЕ ПРОДУЖЕН ПРИТВОР: Нова одлука Вишег суда у Београду

Foto: Novosti

Pritvor je prema okrivljenom V.K. produžen iz zakonskih razloga propisanih odredbom člana 211 stav 1 tačka 3 i 4 Zakonika o krivičnom postupku, odnosno usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će, u slučaju boravka na slobodi, u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i s obzirom na to da je osnovano sumnjiv da je izvršio krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Okrivljenom V.K. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela Teško delo protiv opšte sigurnosti iz člana 288 stav 2 u vezi člana 278 stav 1 Krivičnog zakonika.

Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba Apelacionom sudu u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima